2016 november 30 - december 1 között a Zöld Nap Egyesület az önkéntesei számára megszervezte az idei év utolsó csapatépítő tréningjét. A kétnapos esemény során a szervezet aktivistái jobban megismerhették egymást és lehetőségük adódott egy kis szórakozásra is. Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület Facebook oldalán.

A Bálványosfürdőn megszervezett esemény célja volt egy interaktív, játékos mégis tartalmas, és legfőképp különböző készségeket fejlesztő tréning szervezése, mely ugyanakkor tartalmazott csoportépítő, kommunikációs, bemelegítő jégtörőket, valamint gyalogtúrát és fejtörőket is. A szálláshely elfoglalása után különböző vetélkedőkkel indították a tevékenységek sorozatát a Zöld Naposok. Kisebb csapatokra osztva meghatározott célok megismerése után egy több fordulós műveltségi vetélkedő vette kezdetét melyet többnyire hatékonyan sikerült elvégezni hisz a kapott feladatok elvégzéséhez mindenki a tudásának a legjavát adta bele.

A rendezvény másnapján a gyalogtúrákon volt a hangsúly. Az esemény zárása előtt pedig Sebestyén Henrietta és Pál Zsuzsanna a nemrég megszervezésre került egri ifjúsági cserén szerzett tapasztalataikat és élményeiket osztották meg a jelenlévőkkel. Ezt követően a két napos képzéssel kapcsolatos érzések megfogalmazása következett ahol sokan jelezték, hogy jól érezték magukat, feloldódtak, kikapcsolódtak és feltöltődtek. "Úgy érzem, mindenkinek hasznos volt ez az együtt eltöltött időszak. Amit itt tanulunk meg, úgy érzem mindnyájunknak hasznára válik." - nyilatkozta az egyik résztvevő. A programot gyönyörű havazás és jó hangulat zárta.

Szerző és fotó: Ráduly Attila