Március közepén a Zöld Nap Egyesület az önkéntesei számára megszervezte az idei év első csapatépítő tréningét, melynek témája az eseményszervezés volt. A tréning tartalmazott csoportépítő, kommunikációs, bemelegítő jégtörőket, valamint mozgásos játékokat.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek az egyesület facebook oldalán.

A március 19-20-ai szakmai értekezlet és csapatépítő tréning Csernátonban került megszervezésre. A találkozó során a szervezet önkéntesei többek között kidolgozták a havi rendszerességgel megszervezésre kerülő Mozgó Délután esemény fejlesztéseit és a hetedik Tavaszi Zöld Napok rendezvény programját. A két nap alatt lehetőség adódott a tanulásra, szórakozásra és a gyalogtúra által felfedezhették a környék szépségeit is. A hétvége kiértékelésénél a jelenlévők elmondhatták negatív és pozitív élményeiket, jó és rossz benyomásaikat. Ezt követően pedig Sebestyén Henrietta születésnapját ünnepelték meg a Zöld Naposok.

"Ez az együtt töltött idő úgy gondolom épp megfelelő volt arra, hogy a csapat még jobban összehangolódjon és megismerjük az elmúlt hetekben csatlakozottakat. Jobb és összetartóbb kapcsolat alakuljon ki köztünk, s meggyőződésem, hogy ez a kötelék az előttünk álló időszakban még jobban erősödni fog." - nyilatkozta az egyik résztvevő.

A programot verőfényes napsütés és jó hangulat zárta.

Szerző: Ráduly Attila