Kézdi.infó - Küldemény / esemény feladása

Küldemény / esemény feladása

Kézdi.infó - Kézdi.Infó Centrum

Kézdi.Infó Centrum

Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Kézdi.infó - Kézdi.Infó nyitvatartás

Kézdi.Infó nyitvatartás

» Csernátonba látogat a Kézdiszékért Egyesület

Csernátonba  látogat a Kézdiszékért Egyesület - Turizmussal kapcsolatos előadás és kihelyezett honosítási ügyintézés is szerepel a Kézdiszékért egyesület Csernátoni programjában, amire 2012. február 11-én, szombaton 13 órától kerül sor az Alsócsernátoni Óvoda épületében lévő Kantinban. A rendezvényt társszervezője a Kézdiszéki EMNT.Turisztikai lehetőségek a Nemere útján címmel tart előadást Ráduly Attila a Zöldnap egyesület elnöke a Kézdiszékért Egyesület Kézdiszéki rendezvénysorozatának következő állomásán Csernátonban.A kézdivásárhelyi Demokrácia Központ munkatársai a könnyített honosítást igénylőknek nyújtanak segítséget az iratcsomó összeállításában. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 13 órától 17 óráig.

Turizmussal kapcsolatos előadás és kihelyezett honosítási ügyintézés is szerepel a Kézdiszékért egyesület Csernátoni programjában, amire 2012. február 11-én, szombaton 13 órától kerül sor az Alsócsernátoni Óvoda épületében lévő Kantinban. A rendezvényt társszervezője a Kézdiszéki EMNT.

Turisztikai lehetőségek a Nemere útján címmel tart előadást Ráduly Attila a Zöldnap egyesület elnöke a Kézdiszékért Egyesület Kézdiszéki rendezvénysorozatának következő állomásán Csernátonban.
A kézdivásárhelyi Demokrácia Központ munkatársai a könnyített honosítást igénylőknek nyújtanak segítséget az iratcsomó összeállításában. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 13 órától 17 óráig.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!