A csernátoni Haszmann Pál Múzeum munkaközössége szeretettel meghívja a szeptember 16-i Csernátoni Burrogtatóra, mely egész napos programot kínál minden korosztálynak.

A rendezvény programja:
10 óra: motorindítás, szakmai tanácskozások
15 óra:
– veterán traktorok felvonulása;
– cséplésbemutató a múzeumkertben;
– a csernátoni Pántlika néptánccsoport műsora, muzsikálnak: Mihály Pál és barátai;
– az Evilági-trió koncertje.

Állandó programok:
– kézműves-foglalkozások;
– gyerektáncház István Ildikóval és a Pántlika néptánccsoporttal;
– népi gyermekjátékok.

Készülnek a Burrogtatóra
2017 szeptember 16-án, szombaton rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni Burrogtatót, az ötödik éve útjára indított gépésztalálkozót. A rendezvényen az Erdély-szerte egyedülálló mezőgazdasági szerszám- és gépgyűjtemény érdekes darabjai kerülnek látogatóközelbe. A múzeum munkatársai – magyarországi és hazai gépészszakemberek közreműködésével – egész napos programot kínálnak, ugyanakkor a szakmai rész mellett az egész család számára biztosítanak elfoglaltságot. A szervezők a rendezvényre idén is visszavárják azokat a géptulajdonosakat, akik az elmúlt években már részt vettek a Burrogtatón és felhívással fordulnak mindazokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának a rendezvényen.

Kérik, jelentkezzenek szeptember 12-ig (keddig) a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746 103 796-os telefonszámon. Ugyanakkor szeretettel meghívnak minden érdeklődőt a rendezvényre!

https://www.facebook.com/events/114464972570574/