Csütörtökön startol az első Rakpart Nyári Fesztivál

Július 19-én, csütörtökön startol az első Rakpart Nyári Fesztivál, a Kovászna megyei Besenyő-i tó partján. A szervezők olyan koncertkínálattal igyekeztek színesebbé tenni a fesztivált, amely több stílusirányzatot is leföd, illetve nappali programokról is gondoskodnak közönségtalálkozók, előadások és vetélkedők formájában.

Ahoz, hogy a fesztivál minél zökkenőmentesebb legyen, néhány szabályt is lefektettek. Eszerint tilos alkoholos italok, illetve tudatmódosító szerek fesztivál területére történő bevitele. Ételt kis, nem kereskedelmi mennyiségben lehet bevinni, alkoholmentes italokból maximum 10 litert. Étel és ital vásárlására számos lehetőséget biztosítunk a tábor területén. A Besenyői-tóban fürdeni saját felelősségre lehet 8 és 17 óra között. 

Fesztiválbelépő a helyszínen 60 lej ellenében vásárolható, a napi jegy ára 25 lej. A háromnapos kempingbelépő 20 lej.
A fesztivál idején buszjáratok indulnak Kézdivásárhelyről és Sepsiszentgyörgyről Maksára, illetve igény szerint vissza. A kézdivásárhelyi volt csavargyár elől 7:00, 10:00, 12:00 és 15:00 órakor indulnak buszok, a sepsiszentgyörgyi buszmegállóból pedig 8:45, 11:45, 15:30, 16:30 és 17:30 órakor.

A fesztivál részletes programja:
http://kezd.in/blcwW
További részletek a www.rakpart.info oldalon, illetve az esemény Facebook-oldalán olvashatók.