Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Dacia személygékpocsira befizető személyek kártérítéséről szóló közlemény

Dacia személygékpocsira befizető személyek kártérítéséről szóló közlemény - Az 1992-ig Dacia személygépkocsikra befizető személyek kárpótlására vonatkozó törvénymódosítás értelmében olyan személyek is részesülnek kártérítésben, akik a volt Román Fejlesztési Bankba (BRD) fizettek elő autóra és nem az Országos Takarékpénztárban (CEC). A törvénymódosítást 2014. május 14-én egy kormányrendelettel erősítették meg, amely szabályozza a kártérítés visszafizetés módját, határidejét és maximális összegét. A kormányrendelet értelmében a CEC által visszafizetendő kártérítés esetében az összeg nem haladhatja meg a 28 ezer lejt és a kifizetések határideje 2014. szeptember 3-a. Minden olyan személynek, aki érintett jelentkeznie kell a legközelebbi BRD - Grupe Societe General fiókjánál, ahol be kell mutatni a visszaigénylést bizonyító iratok eredeti példányát. Kovászna megyében több mint 130 személy jogosult az évtizedekkel ezelőtt befizetett pénzösszeg visszaigénylésére.

Az 1992-ig Dacia személygépkocsikra befizető személyek kárpótlására vonatkozó törvénymódosítás értelmében olyan személyek is részesülnek kártérítésben, akik a volt Román Fejlesztési Bankba (BRD) fizettek elő autóra és nem az Országos Takarékpénztárban (CEC). 
A törvénymódosítást 2014. május 14-én egy kormányrendelettel erősítették meg, amely szabályozza a kártérítés visszafizetés módját, határidejét és maximális összegét. A kormányrendelet értelmében a CEC által visszafizetendő kártérítés esetében az összeg nem haladhatja meg a 28 ezer lejt és a kifizetések határideje 2014. szeptember 3-a. Minden olyan személynek, aki érintett jelentkeznie kell a legközelebbi BRD - Grupe Societe General fiókjánál, ahol be kell mutatni a visszaigénylést bizonyító iratok eredeti példányát. Kovászna megyében több mint 130 személy jogosult az évtizedekkel ezelőtt befizetett pénzösszeg visszaigénylésére.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!