Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Decemberi munkánk eredménye

Decemberi munkánk eredménye - A 2012-es év végéhez közeledve megelégedve nézhetünk vissza az évi tevékenységeink eredményeire.December hónapban volt a legtöbb tevékenységünk, jótékonysági akciónk. December elsején voltunk a csernátoni gyermekjogvédelem kislakóinál, átadtuk a Kilyén Katalin által küldött kis Mikulás csomagokat és mi is készítettünk süteményeket nekük.Ruhákat gyűjtöttünk és adtunk át a kórház Psihiátriai osztályának és a csernátoni gyermekeknek.December 5-én kis Mikulásocskákat készítettünk a Manócska óvodásainak.December 8-án a főtéri termékvásáron süteményeket árultunk, az általunk szervezett Egyedülállók Karácsonyára.Segítkeztünk az ingyenes vércukormérési akcióban az asszisztenseknek a Vigadóban.December 12-én gyűjtöttünk a szerényebb anyagi körülményekben élőknek élelmiszert a székhelyünkön.December 12-én nyílt meg a Budavári Betlehemi kézműves kiállítás, amelyen egyesületi tagjaink szerepeltek alkotásaikkal:Bagoly Erzsébet, Cosa Caterina, Kelemen Anna, Pászka Éva, Simon Emese, Sylvester Ibolya, valamint Trombitásné Dévai Éva tiszteletbeli tagunk, az Európai Koordinációs Egyesület részéről. Az Ő segítségével sikerült a kiállítási részvételünk és jutottak be a szép munkák a Bethlehemi Képeskönyvbe.December 13-án és 14-én a főtéri kis házikókban, a KVISZ meghívására, karácsonyi süteményeket vittünk ismét, és a bejött összeggel vásároltunk édességet a gyermekeknek.December 15-én sokak segítségével az Egyedülállók Karácsonyát sikerült megünnepelnünk: Bakk Vitális Mária Kinga vezérigazgatónő és a Bujdosó vendéglő társszervezésével.December 17 és 18-án segítettünk a Zarah Moden alkalmazottjainak a karácsonyi élelmiszercsomagok előkészítésében.December 19-én a székhelyen előkészítettük az ajándékjátékokat az óvodásoknak.December 20-án Óvodai Ünnepélyen vettünk részt a Manócska napköziotthonban és átadtuk a kis ajándékokat.December 21-én Csernátonba vezetett utunk, a gyermekotthon tanulóinak édességcsomagokat vittünk, amit Kilyén Katalin Ausztriában élő tiszteletbeli tagunk küldött és ismét süteményeket, édességet, képeket, szakácskönyvet ajándékoztunk a kis barátainknak. Ők kis műsorral: szavalatokkal, énekkel kedveskedtek.December 27-én Éva névnapokat ünnepeltünk a székhelyen, ahol átvehették az albumokat a munkák szerzői és elkészült a 2013-as naptárunk is, amelyen képekben örökítettük meg a 2012-es főbb tevékenységeinket.Köszönet minden segítségért!Ezuttal kívánok minden egyesületi tagnak, minden segítő társunknak, szponzorunknak Békés Boldog Új Esztendőt!Fülöp Magdolna

A 2012-es év végéhez közeledve megelégedve nézhetünk vissza az évi tevékenységeink eredményeire.
December hónapban volt a legtöbb tevékenységünk, jótékonysági akciónk.
December elsején voltunk a csernátoni gyermekjogvédelem kislakóinál, átadtuk a Kilyén Katalin által küldött kis Mikulás csomagokat és mi is készítettünk süteményeket nekük.
Ruhákat gyűjtöttünk és adtunk át a kórház Psihiátriai osztályának és a csernátoni gyermekeknek.
December 5-én kis Mikulásocskákat készítettünk a Manócska óvodásainak.
December 8-án a főtéri termékvásáron süteményeket árultunk, az általunk szervezett Egyedülállók Karácsonyára.
Segítkeztünk az ingyenes vércukormérési akcióban az asszisztenseknek a Vigadóban.
December 12-én gyűjtöttünk a szerényebb anyagi körülményekben élőknek élelmiszert a székhelyünkön.
December 12-én nyílt meg a Budavári Betlehemi kézműves kiállítás, amelyen egyesületi tagjaink szerepeltek alkotásaikkal:
Bagoly Erzsébet, Cosa Caterina, Kelemen Anna, Pászka Éva, Simon Emese, Sylvester Ibolya, valamint Trombitásné Dévai Éva tiszteletbeli tagunk, az Európai Koordinációs Egyesület részéről. Az Ő segítségével sikerült a kiállítási részvételünk és jutottak be a szép munkák a Bethlehemi Képeskönyvbe.
December 13-án és 14-én a főtéri kis házikókban, a KVISZ meghívására, karácsonyi süteményeket vittünk ismét, és a bejött összeggel vásároltunk édességet a gyermekeknek.
December 15-én sokak segítségével az Egyedülállók Karácsonyát sikerült megünnepelnünk: Bakk Vitális Mária Kinga vezérigazgatónő és a Bujdosó vendéglő társszervezésével.
December 17 és 18-án segítettünk a Zarah Moden alkalmazottjainak a karácsonyi élelmiszercsomagok előkészítésében.
December 19-én a székhelyen előkészítettük az ajándékjátékokat az óvodásoknak.
December 20-án Óvodai Ünnepélyen vettünk részt a Manócska napköziotthonban és átadtuk a kis ajándékokat.
December 21-én Csernátonba vezetett utunk, a gyermekotthon tanulóinak édességcsomagokat vittünk, amit Kilyén Katalin Ausztriában élő tiszteletbeli tagunk küldött és ismét süteményeket, édességet, képeket, szakácskönyvet ajándékoztunk a kis barátainknak. Ők kis műsorral: szavalatokkal, énekkel kedveskedtek.
December 27-én Éva névnapokat ünnepeltünk a székhelyen, ahol átvehették az albumokat a munkák szerzői és elkészült a 2013-as naptárunk is, amelyen képekben örökítettük meg a 2012-es főbb tevékenységeinket.
Köszönet minden segítségért!

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete

Nők Egyesülete


Ezuttal kívánok minden egyesületi tagnak, minden segítő társunknak, szponzorunknak Békés Boldog Új Esztendőt!

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!