Junior fejlesztő - Diákmunkatárs

A debreceni központú Ozeki Kft. Magyarország egyik legismertebb szoftvercége. A cégünk által gyártott szoftverek és alkalmazások magas színvonalúak, innovatívak, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek hatékonyan segítik ügyfeleinket az üzleti folyamatok optimalizálásában és a kommunikáció javításában.
Az Ozeki egy innovatív fejlesztő vállalat. A vezetőink kiemelkedő minőségű termékek létrehozásán dolgoznak, amelyek képesek kielégíteni a piaci igényeket, sőt, piacvezetővé válni az általuk kielégített szükségletek terén. A fejlesztői munkánk legfőbb jellemzője a sok kutatás-fejlesztői munka.
Cégünk eredményorientált szemlélete és fejlesztési folyamatai következtében olyan kiemelkedő termékek kerültek létrehozásra, mint például az Ozeki SMS Gateway, az Ozeki Phone System XE, az Ozeki VoIP SDK, az Ozeki Camera SDK, az Ozeki Cluster, az Ozeki 3D Printer és az Ozeki Remote Presence Robot.


Programozás, fejlesztés és informatika iránt elhivatott egyetemi hallgatókat keresünk. A munkavégzés heti 2-5 napban zajlik, reggel 8:00 és délután 16:30 között, fél órás ebédszünettel. Rugalmas a munkabeosztás, így lehetőséged van a munkaóráidat az egyetemi tanulmányaidhoz, vizsgáidhoz igazítanod.
Cégünk célja, hogy olyan szakmai fejlődést biztosítson, amely nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is elismert tudással ruházza fel a hallgatókat. Ennek érdekében széleskörű képzéseket és mentorálást nyújtunk, melyek révén a fiatalok képesek lesznek elmélyülni a fejlesztés különböző területein és megszerezni a legfrissebb ismereteket és készségeket.
Csapatunk összetartó és támogató légkört teremt, ahol minden munkavállaló segíti és inspirálja egymást a munka során. A közösségi munkavégzés segítségével mindenki fejlődhet és tanulhat egymástól, miközben aktívan részt vesz az innovációban és a kreatív megoldások kidolgozásában.

Mit várunk az ideális jelölttől:
Az Ozeki Kft. olyan aktív hallgatókat keres, akik programtervező-, mérnökinformatikus- és/vagy gazdaságinformatikus szakon tanulnak, és érdeklődnek a programozás és az informatika világa iránt. Fontos számunkra, hogy az új csapattagok rendelkezzenek szenvedéllyel és elkötelezettséggel a feladatok iránt, valamint törekedjenek a kiváló minőségű munkára. Az objektum-orientált gondolkodás, a megbízhatóság, a jó problémamegoldó képesség, az analitikus gondolkodásmód, az együttműködés és a pontosság olyan alapvető tulajdonságok, amelyekre nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársak kiválasztásánál.
A feladatok végzése során gyakran előfordulhat, hogy a jelöltnek rugalmasnak és alkalmazkodóképesnek kell lennie, hiszen az informatikai projektek gyakran változnak, és új kihívásokat hoznak magukkal. A képesség a folyamatos tanulásra és fejlődésre, valamint a nyitottság az új technológiák és megoldások iránt elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez. Emellett legalább középfokú angol nyelvtudásra is szükséged lesz a munkavégzés során.
Ha úgy érzed, hogy a leírás jól jellemez téged, ne habozz, jelentkezz hozzánk!

Előnyök:
Természetesen előnyt jelent, ha rendelkezel JAVA, C#.net vagy más programozási nyelvek ismeretével, valamint, ha már saját fejlesztéseket is készítettél. A Linux rendszer használata szintén előnyt jelent, de ha még nem vagy jártas benne, ne aggódj, a munka során több éves tapasztalattal rendelkező, szakértő feletteseid segítenek abban, hogy megismerd és elsajátítsd a szükséges ismereteket.

Milyen területekkel fogsz foglalkozni?
A munkavégzés során számos izgalmas területtel fogsz találkozni, mint például a legújabb kommunikációs technológiákkal, mobilalkalmazás-fejlesztéssel, chat fejlesztéssel és webfejlesztéssel. Emellett részt vehetsz a https://myozeki.com és https://ozekichat.com webes platformok fejlesztésében, valamint az https://android-sms-gateway.com mobilalkalmazás készítésében is.


Munkavégzés helye:
Biztosítjuk az otthoni munkavégzést, így a megszokott környezetedben, a saját eszközeiddel dolgozhatsz.

Az oldal, ahol a munkaleírást megtalálhatod:
https://jobs.ozeki.hu/p_1687-junior-developer.html

Ha úgy érzed, hogy ez a lehetőség ideális számodra, ne habozz, jelentkezz hozzánk junior fejlesztő diákmunkatársnak minél hamarabb. Küldd el a fényképes önéletrajzodat és a jelentkezési adatlapodat a job@ozeki.hu e-mail címre. (A jelentkezési adatlapot a https://jobs.ozeki.hu/p_1687-junior-developer.html oldalon találod.)
Ne maradj le erről az izgalmas lehetőségről! Csatlakozz hozzánk, és légy részese egy innovatív és fejlődő csapatnak, ahol lehetőséged lesz kibontakozni és új szintre emelni a szakmai fejlődésed!

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket!