Diáknapok - Diáknapok 2016

Diáknapok 2016

» Diáknapos Feladatok - Május 6-14

Diáknapos Feladatok - Május 6-14 - - Szerkesszetek egy facebook oldalt a csapatnak, és gyűjtsetek össze minél több lájkot, ezenkívül kötelező lájkolni a Diáknapok oldalát (https://www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely)! - Készítsetek csapatzászlót és -pólót! - Írjatok csapathimnuszt!- Készítsetek egy bemutatkozó videót (tartalmazza a csapathimnuszt valamint egy papírzacskós figurát is), töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot.- Készítsetek egy happening-videót bármelyik iskolában/osztályban óra közben, filmezd le a reakciókat (tanár/diákok), töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot!- Készítsetek egy happening-videót bárhol a városban és a kiadott plakát alapján reklámozd a diáknapokat! Filmezzétek le, töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot! A zsűri a kreativitáson kívül a tömeg nagyságát is értékelni fogja.- Készítsetek karikatúrát egy választott személyről, töltsétek fel a csapat facebook oldalára, és gyűjtsetek össze minél több lájkot.- Kérjetek fel egy népszerű személyt vagy együttest, hogy készítsen a csapatnak egy támogató-videót!- Kötelező az Öko Party-n való részvétel! (részletek a szórólapon)- Építsetek egy ágyút, amelyhez csak műanyagot, papírt, fát és fémet használhattok. Ezenkívül kötelező módon az ágyú alkatrészeként jelen kell lennie: a spenótnak, a káposztás laskának és a báránybőrnek. Az ágyúgolyó kötelezőmódon teniszlabda kell legyen! Szigorúan tilos karbitot, butéliát és hasonló tárgyakat, gyúlékony anyagokat használni!(Az ágyú május 16-ra kell elkészüljön.)- Minden csapatnak kötelező módon birtokolnia kell egy okos-telefont internettel, egy fényképezőgépet valamint egy elemlámpát.- Csütörtökön (május 15.) a csapat minden tagjánál legyen hálózsák, pizsama, plüssállat, kicsi párna, gyapjúzokni s aztán ami még kell...- Készítsetek egy élő interjút a Profi Rádióban, és töltsetek fel a csapat facebook oldalára!

- Szerkesszetek egy facebook oldalt a csapatnak, és gyűjtsetek össze minél több lájkot, ezenkívül kötelező lájkolni a Diáknapok oldalát (https://www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely)! 
- Készítsetek csapatzászlót és -pólót! 
- Írjatok csapathimnuszt!
- Készítsetek egy bemutatkozó videót (tartalmazza a csapathimnuszt valamint egy papírzacskós figurát is), töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot.
- Készítsetek egy happening-videót bármelyik iskolában/osztályban óra közben, filmezd le a reakciókat (tanár/diákok), töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot!
- Készítsetek egy happening-videót bárhol a városban és a kiadott plakát alapján reklámozd a diáknapokat! Filmezzétek le, töltsétek fel a csapat facebook oldalára és gyűjtsetek össze minél több lájkot! A zsűri a kreativitáson kívül a tömeg nagyságát is értékelni fogja.
- Készítsetek karikatúrát egy választott személyről, töltsétek fel a csapat facebook oldalára, és gyűjtsetek össze minél több lájkot.
- Kérjetek fel egy népszerű személyt vagy együttest, hogy készítsen a csapatnak egy támogató-videót!
- Kötelező az Öko Party-n való részvétel! (részletek a szórólapon)
- Építsetek egy ágyút, amelyhez csak műanyagot, papírt, fát és fémet használhattok. Ezenkívül kötelező módon az ágyú alkatrészeként jelen kell lennie: a spenótnak, a káposztás laskának és a báránybőrnek. Az ágyúgolyó kötelező
módon teniszlabda kell legyen! Szigorúan tilos karbitot, butéliát és hasonló tárgyakat, gyúlékony anyagokat használni!
(Az ágyú május 16-ra kell elkészüljön.)
- Minden csapatnak kötelező módon birtokolnia kell egy okos-telefont internettel, egy fényképezőgépet valamint egy elemlámpát.
- Csütörtökön (május 15.) a csapat minden tagjánál legyen hálózsák, pizsama, plüssállat, kicsi párna, gyapjúzokni s aztán ami még kell...
- Készítsetek egy élő interjút a Profi Rádióban, és töltsetek fel a csapat facebook oldalára!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!