DigiRIS - Jelentkezz az Észak-olaszországi ifjúsági cserére.

A koronavírus miatt az elmúlt két év különösen nehéz volt az európai fiatalok számára, ők voltak azok, akik online tanultak, több időt töltöttek a digitális fiktív kapcsolatok kiépítésével. A kapcsolattartás hiánya a valós életben magányhoz vezethet, ami a mentális egészség egyik kockázati tényezője. Ennek a cserének az egyik célja, hogy támogassa a fiatalokat visszazökkenteni a mindennapi életbe, ugyanakkor a jelenlévő országok képviselői megosztják az általuk használt módszereket. A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt.

Résztvevők száma: 8 (17 és 23 év közötti résztvevő) + 2 (18 év feletti koordinátor / kísérő)

Hogyan vehetsz részt?
Egyszerűen: 2022. október 20. - 24. között vegyél ki egy pár nap szabadot, legyen benned egy pici kalandvágy és akarj megismerni olasz és szlovén fiatalokat. Az utazást és a teljes ellátást a szervezők állják. Jelentkezési határidő szeptember 15, a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és tölts el egy pár ősz napot Észak-Olaszország szépséges tájain.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!