Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 31. életévedet, és szívesen ellátogatnál az Eger melletti Felsőtárkányba, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "Digitál/Aktivál" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2024. április 13 - 20 között egri, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

A projekt különösen azokra a fiatalokra összpontosít, akik a digitális világban nőttek fel, és különösen érintettek a digitális kimerültség által. A csere során a fiatalok nem csak az online világ kihívásaival foglalkoznak, hanem más kultúrák hagyományaival is megismerkednek. A műhelymunkák során a résztvevők elemezni fogják az információtúlterhelés és a közösségi média használatának mentális egészségre gyakorolt hatásait, miközben a szabadidős tevékenységek lehetőséget nyújtanak az egészséges online jelenlét és az aktív közösségi élet mellett a pihenésre is. A program során a fiatalok megtanulják az online és offline élet közötti egyensúly fontosságát, és praktikus útmutatást kapnak ennek elérésére. Ugyanakkor lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt.

Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő március 15, a szabad helyek függvényében.További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon.

Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz első napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!