Kézdivásárhely Infó Centrum

» Dísznövény- és virágkiállítás Kézdivásárhelyen

Dísznövény- és virágkiállítás Kézdivásárhelyen - Május 6-a éKézdivásárhely Polgármesteri Hivatala és a magyarországi ASSA Kft május 6 és 9 között második alkalommal szervezi meg Kézdivásárhelyen a Dísznövény 2010 - Nemzetközi Kertészeti Kiállítást és Vásárt. Az önkormányzat a nagy ősfákkal beültetett Józsiás parkot jelölte ki a rendezvény helyszínéül. A kiállítás ideje alatt a nagyközönség részére szórakoztató kísérőprogramokat, virágkötészeti bemutatókat , különböző előadásokat szerveznek,  helyet kap a kézműves portékákat bemutató Mesterek utcája és a gyermekek hagyományőrző foglalkoztatója a 'Mesekert'. E májusi hétvégén minden érdeklődőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a nemcsak szemet, de lelket is gyönyörködtető kiállításra.Fotók a tavalyi kiállításrólMájus 9-én környezetvédelmi előadásra is sor került. A jelenlévők  Tóth Katalin  környezetvédelmi felelős előadását hallgathatták meg a háromszéki védett növényekről. Erről bővebben a zoldnap.info oldalon.

Május 6-a éKézdivásárhely Polgármesteri Hivatala és a magyarországi ASSA Kft május 6 és 9 között második alkalommal szervezi meg Kézdivásárhelyen a Dísznövény 2010 - Nemzetközi Kertészeti Kiállítást és Vásárt. Az önkormányzat a nagy ősfákkal beültetett Józsiás parkot jelölte ki a rendezvény helyszínéül. A kiállítás ideje alatt a nagyközönség részére szórakoztató kísérőprogramokat, virágkötészeti bemutatókat , különböző előadásokat szerveznek,  helyet kap a kézműves portékákat bemutató Mesterek utcája és a gyermekek hagyományőrző foglalkoztatója a "Mesekert". E májusi hétvégén minden érdeklődőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a nemcsak szemet, de lelket is gyönyörködtető kiállításra.

Fotók a tavalyi kiállításról

Május 9-én környezetvédelmi előadásra is sor került. A jelenlévők  Tóth Katalin  környezetvédelmi felelős előadását hallgathatták meg a háromszéki védett növényekről. Erről bővebben a zoldnap.info oldalon.

Kezdi.info képek

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-05-09 17:40:14
Friss fotók a virágkiállításról itt:
http://kezdi.info/index4.php?p=images&cid=34&id=1469
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!