Kézdivásárhely Önkormányzata és a magyarországi Assa Divi Kft. idén május 14-17. között rendezi meg a Dísznövény Kiállítást és Vásárt Kézdivásárhelyen, a Molnár Józsiás-parkban. A hetedik alkalommal sorra kerülő, négynapos rendezvényen helyi termelők és kereskedők kínálják növényeiket és virágaikat. Idén újdonságként dísznövény termékbemutatókkal készülnek a szervezők, a kínálat orchideákkal és különleges mediterrán szobanövényekkel bővül. Mindezek mellett, kisérőprogramokban sem lesz hiány.

https://www.kezdi.info/documents/kezdi_info_document_3045_3.jpg


Jól bevált recept szerint zajlik az idei Dísznövény Kiállítás és Vásár, a szervezők átmentik a jól működő programokat. A Bóbita Egyesület ebben az évben is kialakítja a Mesekertet, ahol a legkisebbek önfeledten szórakozhatnak, amíg szüleik megcsodálhatják és megvásárolhatják a kiállított virágokat. A Mesekertben ebben az évben az interaktív csapatjátékokra helyezik a hangsúlyt, de lehet alkotni is. A Szalmaszál virágüzlet idén is berendezi a látványsátrat, a Barabás Zsombor Háromszéki Népművészeti Egyesület pedig kézművesek részvételét ígérte a Mesterek utcájába.

https://www.kezdi.info/documents/kezdi_info_document_3329_3.jpg


A Dísznövény Kiállításra és Vásárra várjuk helyi termelők, kereskedők, akár virágboltok jelentkezését, és olyan cégek jelentkezését is, akik kertészeti arucikkekkel foglalkoznak. Bővebb információk és jelentkezés Török Barnánál a +40 744 343 092-es telefonszámon.