Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Dr. Pálhegyi Ferenc előadássorozata - Ásó, kapa, nagyharang...

Dr. Pálhegyi Ferenc előadássorozata - Ásó, kapa, nagyharang... - Szeretettel várunk mindenkit 2014. szeptember 15 - 19 között, napont 19 órától Dr. Pálhegyi Ferenc előadássorozatára Ásó, kapa, nagyharang... címmel.Az előadások helyszíne a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítóterme. A belépés díjtalan!

Dr. Pálhegyi Ferenc pszichológus, közismert előadó, elsősorban a házasságra készülő vagy már családos keresztény párok körében. Több helyen is tart jegyesoktató és házassággondozó előadásokat, több könyvet is írt ebben a témában.Az előadás témái, napokra bontva:Szeptember 15. – Háború és béke a házasságbanSzeptember 16. – Gyakori kommunikációs félreértések házastársak közöttSzeptember 17. – A kapcsolatápolás = folyamatos szeretetközlésSzeptember 18. – A férj és a feleség szerepköreSzeptember 19. – A házasság = elköteleződés megbocsátásra, hűségre, szeretetreDr. Pálhegyi Ferenc blogja elérhető az alábbi hivatkozásra kattintva: http://palhegyiferenc.wordpress.com/Az előadó facebook oldala: https://www.facebook.com/palhegyifAz esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/785753484804382

Szeretettel várunk mindenkit 2014. szeptember 15 - 19 között, napont 19 órától Dr. Pálhegyi Ferenc előadássorozatára Ásó, kapa, nagyharang... címmel.


Az előadások helyszíne a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház emeleti kiállítóterme. A belépés díjtalan! Dr. Pálhegyi Ferenc pszichológus, közismert előadó, elsősorban a házasságra készülő vagy már családos keresztény párok körében. Több helyen is tart jegyesoktató és házassággondozó előadásokat, több könyvet is írt ebben a témában.

Az előadás témái, napokra bontva:
Szeptember 15. – Háború és béke a házasságban
Szeptember 16. – Gyakori kommunikációs félreértések házastársak között
Szeptember 17. – A kapcsolatápolás = folyamatos szeretetközlés
Szeptember 18. – A férj és a feleség szerepköre
Szeptember 19. – A házasság = elköteleződés megbocsátásra, hűségre, szeretetre



Dr. Pálhegyi Ferenc blogja elérhető az alábbi hivatkozásra kattintva: http://palhegyiferenc.wordpress.com/
Az előadó facebook oldala: https://www.facebook.com/palhegyif
Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/785753484804382

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!