Kreakids Stúdió - Kreakids Stúdió

Kreakids Stúdió

» Ébred a város, a flashmob nem szokványos! - Kreakids évnyitó

Ébred a város, a flashmob nem szokványos! - Kreakids évnyitó - Idén is megnyitja kapuit a KreaKids Stúdió a lelkes alkotni vágyó gyerekeknek, a csöpségektől egészen a felnőttkor küszöbét átlépő fiatalokig. Egy évvel ezelőtt divatbemutatóval kezdtünk, ahol megmutattuk a nyáron megálmodott és kivitelezett férfinadrágainkat. Ezúttal teljesen másféle kezdést tervezünk. Szeptember 28-án, 18 órakor nem csak miénk lesz a főszerep, hanem csendes városkánk lakóit is szeretnénk bevonni egy, még számunkra is újkeletű eseménybe, egy flashmobba. A flashmob egy tömegtánc lesz, amelyre készítettünk koreográfiát és e-mailben népszerűsítjük. A résztvevőknél gondolunk minden korosztályra, a civil szervezetek, egyesületek tagjaira, mindenkire aki ugyanúgy szereti a zenét, a táncot, a kacagást, mint mi. Itt nincs korhatár, szeretettel várunk a főtérre életvidám nyugdíjasokat, kitartó sportolókat, lelkes cserkészeket, de főleg izgága gyerkőcöket. Sajnos a Kreakids Stúdió elnöke, Erőss Sándor, ekkor New Yorkban fog tartózkodni, de a technika vívmányainak köszönhetően, nem csak lélekben lesz velünk, hanem egy kivetítőn keresztül velünk együtt fog táncolni, bizonyítva az összetartásunkat, ami a közös munka során alakult ki.Mindezek mellett, kilátásban van egy tanulmányi út a budapesti design hétre, ahol bepillantunk a design-animáció-divat-építészet-fotó-film szakmák 'kulisszatitkaiba' és a nyári demo-tábor során kialakult szoros kapcsolatnak köszönhetően a Moholy Nagy Iparművészeti Egyetemre is ellátogatunk.Az események sora természetesen ezután sem ér véget, tanáraink még rengeteg meglepő és újszerű ötletet tartogatnak számunkra!Érdeklődni lehet a következő e-mail címen:kreakids_studio@yahoo.comoffice@kreakids.rokreakidsflashmob@yahoo.comwww.kreakids.ro

Idén is megnyitja kapuit a KreaKids Stúdió a lelkes alkotni vágyó gyerekeknek, a csöpségektől egészen a felnőttkor küszöbét átlépő fiatalokig. Egy évvel ezelőtt divatbemutatóval kezdtünk, ahol megmutattuk a nyáron megálmodott és kivitelezett férfinadrágainkat. Ezúttal teljesen másféle kezdést tervezünk. Szeptember 28-án, 18 órakor nem csak miénk lesz a főszerep, hanem csendes városkánk lakóit is szeretnénk bevonni egy, még számunkra is újkeletű eseménybe, egy flashmobba. A flashmob egy tömegtánc lesz, amelyre készítettünk koreográfiát és e-mailben népszerűsítjük. A résztvevőknél gondolunk minden korosztályra, a civil szervezetek, egyesületek tagjaira, mindenkire aki ugyanúgy szereti a zenét, a táncot, a kacagást, mint mi. Itt nincs korhatár, szeretettel várunk a főtérre életvidám nyugdíjasokat, kitartó sportolókat, lelkes cserkészeket, de főleg izgága gyerkőcöket. Sajnos a Kreakids Stúdió elnöke, Erőss Sándor, ekkor New Yorkban fog tartózkodni, de a technika vívmányainak köszönhetően, nem csak lélekben lesz velünk, hanem egy kivetítőn keresztül velünk együtt fog táncolni, bizonyítva az összetartásunkat, ami a közös munka során alakult ki.
Mindezek mellett, kilátásban van egy tanulmányi út a budapesti design hétre, ahol bepillantunk a design-animáció-divat-építészet-fotó-film szakmák "kulisszatitkaiba" és a nyári demo-tábor során kialakult szoros kapcsolatnak köszönhetően a Moholy Nagy Iparművészeti Egyetemre is ellátogatunk.
Az események sora természetesen ezután sem ér véget, tanáraink még rengeteg meglepő és újszerű ötletet tartogatnak számunkra!

Érdeklődni lehet a következő e-mail címen:
kreakids_studio@yahoo.com
office@kreakids.ro
kreakidsflashmob@yahoo.com

www.kreakids.ro


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!