Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Ébredések + Goldfrapp koncert vetites a Filmklubban

Ébredések + Goldfrapp koncert vetites a Filmklubban - Március 22-én 19 órától a 'Awakenings (Ébredések)' című 1990-es amerikai filmdrámát vetítjük , 121 percben. Rendező Penny Marshall, főbb szerepekben Robin Williams, Robert De Niro.A visszahúzódó, inkább kutatóorvosnak, mint gyakorló pszichiáternek való Dr. Malcolm Sayer a Baibridge-i Kórház ideggyógyászatára kerül. Az osztályon szinte teljesen öntudatlan, gyermekkoruk óta tetszhalott állapotban lévő betegeket kezelnek. Bár nem tudnak beszélni és érzelmeiket, gondolataikat más módon adják környezetük tudtára, Sayer meg van győződve róla, hogy ezek az emberek 'odabenn mégis élnek'. A lelkes orvos egy olyan új gyógyszert fedez fel, amellyel a betegeket vissza lehet hozni az életbe. Csodálatos ébredésnek lehetünk tanúi.Ez egy fantasztikus mese - amit az élet alkotott - a küzdeni vágyásról, a valódi egyenésigekről és a rohanó világ figyelmen kívűl hagyott apró csodáiról.Film után 'Goldfrapp - Wonderful Electric' (2001 / 2004) koncert második részét vetítjük vetítjük.

Március 22-én 19 órától a "Awakenings (Ébredések)" című 1990-es amerikai filmdrámát vetítjük , 121 percben. Rendező Penny Marshall, főbb szerepekben Robin Williams, Robert De Niro.



A visszahúzódó, inkább kutatóorvosnak, mint gyakorló pszichiáternek való Dr. Malcolm Sayer a Baibridge-i Kórház ideggyógyászatára kerül. Az osztályon szinte teljesen öntudatlan, gyermekkoruk óta tetszhalott állapotban lévő betegeket kezelnek. Bár nem tudnak beszélni és érzelmeiket, gondolataikat más módon adják környezetük tudtára, Sayer meg van győződve róla, hogy ezek az emberek "odabenn mégis élnek". A lelkes orvos egy olyan új gyógyszert fedez fel, amellyel a betegeket vissza lehet hozni az életbe. Csodálatos ébredésnek lehetünk tanúi.
Ez egy fantasztikus mese - amit az élet alkotott - a küzdeni vágyásról, a valódi egyenésigekről és a rohanó világ figyelmen kívűl hagyott apró csodáiról.


Film után "Goldfrapp - Wonderful Electric" (2001 / 2004) koncert második részét vetítjük vetítjük.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!