Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Ébredj velünk (Morning Glory) - hétvégi ingyenes filmvetítés Kézdivásárhelyen

Ébredj velünk (Morning Glory) - hétvégi ingyenes filmvetítés Kézdivásárhelyen - December 7.-én szombaton este 18:30-tól műsoron a Ébredj velünk (Morning Glory).Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 107 perc, 2010A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel. Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.Rendező: Roger MichellForgatókönyvíró: Aline Brosh McKennaZeneszerző: David ArnoldOperatőr: Alwin H. KuchlerProducer: J.J. Abrams, Bryan BurkeVágó: Nick Moore, Steven Weisberg, Daniel FarrellSzereplők: Rachel McAdams (Becky Fuller)Harrison Ford (Mike)Diane Keaton (Colleen Peck)Patrick Wilson (Adam Bennett)50 CentJeff Goldblum (Jerry)Vanessa Aspillaga (Anna)A belépés díjtalan. Minden filmkedvelőt szeretettel várunk a kézdivásárhelyi Minta ifjúsági szervezete által működtetett filmklubba!https://www.facebook.com/mozaikfilmklubhttps://www.facebook.com/mintakezdihttps://www.facebook.com/erzsebetterem

December 7.-én szombaton este 18:30-tól műsoron a Ébredj velünk (Morning Glory).

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 107 perc, 2010

A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel. Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.



Rendező: Roger Michell
Forgatókönyvíró: Aline Brosh McKenna
Zeneszerző: David Arnold
Operatőr: Alwin H. Kuchler
Producer: J.J. Abrams, Bryan Burke
Vágó: Nick Moore, Steven Weisberg, Daniel Farrell

Szereplők: 
Rachel McAdams (Becky Fuller)
Harrison Ford (Mike)
Diane Keaton (Colleen Peck)
Patrick Wilson (Adam Bennett)
50 Cent
Jeff Goldblum (Jerry)
Vanessa Aspillaga (Anna)


A belépés díjtalan. Minden filmkedvelőt szeretettel várunk a kézdivásárhelyi Minta ifjúsági szervezete által működtetett filmklubba!

https://www.facebook.com/mozaikfilmklub
https://www.facebook.com/mintakezdi
https://www.facebook.com/erzsebetterem

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!