Zöld Nap Egyesület

» Eco lobby

Eco lobby - A BOCS Alapítvány az Európai Unió - A polgárok európai éve 2013 - elnevezésű programja keretében az aktív állampolgárság és környezettudatosság megélésére lehetőséget teremtő eseménysorozatot szervezett Székesfehérváron.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.Az Eco Lobby című nemzetközi Fiatalok Lendületben képzésre 12 országból érkeztek ifjúsági vezetők és környezeti nevelők. Romániából a Zöld Nap Egyesület részéről Gema Puerma Castillo, Ráduly Attila és Györgyjakab Boróka vettek részt a programon.A képzés témája zöld szervezetek kommunikációja és reprezentációja - a 8 nap alatt a tanult kommunikációs technikákat a résztvevők élesben is kipróbálták, ehhez nyújtott gyakorló terepet az Öko-SOHO projekt. A szervezők célja volt bemutatni, hogy a kultúra, a nevelés és a városi élet nem passzív fogyasztásra, hanem aktív részvételre alapul. A képzésen résztvevő országok: Olaszország, Románia, Portugália, Lettország, Spanyolország, Törökország, Szerbia, Ukrajna, Egyiptom, Jordánia, Németország, Litvánia és Magyarország.Az Öko-SOHO program keretében Tricontárra is sor került, azaz városi kötészetre. Ez a speciális művészet Texasból indult azzal a céllal, hogy kötött utcai művészeten keresztül újraértelmezzék a városképet. Ezen kívül adok-veszek bolt, upcycling műhely, filmvetítések, a nemzetközi vendégek beszámolói, tematikus beszélgetések, esti koncertek, gyermekprogramok - zöld játszótér várta az érdeklődőket az Alba Plaza előtti téren.Fotó: Györgyjakab Boróka

A BOCS Alapítvány az Európai Unió - A polgárok európai éve 2013 - elnevezésű programja keretében az aktív állampolgárság és környezettudatosság megélésére lehetőséget teremtő eseménysorozatot szervezett Székesfehérváron.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

Az Eco Lobby című nemzetközi Fiatalok Lendületben képzésre 12 országból érkeztek ifjúsági vezetők és környezeti nevelők. Romániából a Zöld Nap Egyesület részéről Gema Puerma Castillo, Ráduly Attila és Györgyjakab Boróka vettek részt a programon.

A képzés témája zöld szervezetek kommunikációja és reprezentációja - a 8 nap alatt a tanult kommunikációs technikákat a résztvevők élesben is kipróbálták, ehhez nyújtott gyakorló terepet az Öko-SOHO projekt. A szervezők célja volt bemutatni, hogy a kultúra, a nevelés és a városi élet nem passzív fogyasztásra, hanem aktív részvételre alapul. A képzésen résztvevő országok: Olaszország, Románia, Portugália, Lettország, Spanyolország, Törökország, Szerbia, Ukrajna, Egyiptom, Jordánia, Németország, Litvánia és Magyarország.

Az Öko-SOHO program keretében Tricontárra is sor került, azaz városi kötészetre. Ez a speciális művészet Texasból indult azzal a céllal, hogy kötött utcai művészeten keresztül újraértelmezzék a városképet. Ezen kívül adok-veszek bolt, upcycling műhely, filmvetítések, a nemzetközi vendégek beszámolói, tematikus beszélgetések, esti koncertek, gyermekprogramok - zöld játszótér várta az érdeklődőket az Alba Plaza előtti téren.

Fotó: Györgyjakab Boróka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!