A budapesti Profilantrop Egyesület 2017. augusztus 1-től romániai önkéntest fogad, egy évre, Budapesten, egy megnyert EVS pályázat keretében. A jelentkezési határidő július 10. Olyan 20 és 30 év közötti fiatalt keresünk, aki szeret emberekkel foglalkozni, magas a szociális érzékenysége, legalább alap szinten beszél angolul és aki jó erőnlétben van, mert a feladatok némelyike kíván fizikai erőt is, mivel a boltban gyakran kell pakolni, nem mellesleg szeretne egy évet egy vidám, kreatív és befogadó közösségben eltölteni.

A leendő önkéntes az egyesület adományboltjában, Filantrópián fog segédkezni, heti 30 órában, azaz napi 6 órában, heti 5 nap. Az önkéntesnek változatos feladatai lesznek, sok tanulási lehetőséggel, illetve lehetősége lesz kreativitását is használni. Egyrészt az adománybolt napi működtetésében fog segíteni, másrészt az egyesület újrahasznosító, kreatív, csináld magad Hajóláda Műhelyét fogja szervezni, néha vezetni is! Beleláthat egy társadalmi vállalkozás működésébe, sőt alakíthatja is azt! Jelenlegi önkéntesünk beszámolóit a blogunkon olvashatjátok: itt. Az önkéntes az Erasmus+ EVS programjának keretében a szokásos juttatásokat kapja, szállás, havi 120 euró zsebpénzt és étkezési hozzájárulást (130 euró/hó). Az utazást szintén 100%-ban téríti a program, e mellett biztosítása is lesz!​​ Az önkéntes szállása Budapesten lesz. A Profilantrop Egyesületről bővebben itt, az adományboltról itt és itt olvashattok.

A jelentkezőktől önéletrajzot és motivációs levelet várunk, utána Skype-interjút készítünk a kiválasztott jelentkezőkkel. A jelentkezés határideje: július 10.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérjük, jelentkezz a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein: 0766.611066, office@zoldnap.info