Zöld Nap Egyesület

» Egy játék, egy mosoly - Jótékonysági játékgyűjtés

Egy játék, egy mosoly - Jótékonysági játékgyűjtés - A Zöld Nap Egyesület novemberben második alkalommal hirdeti meg a játékgyűjtési akciót.Az egy játék egy mosoly kampány célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára.Ha vannak játékaid, melyet nem használsz vagy már meguntad és nem tudod mit csinálj vele hozd el hozzánk és légy részese te is programunknak. A játékokat háromszéki óvodáknak ajándékozzuk. A játékokat elhozhatod egyesületünk székhelyére november 1 és december elseje között.További részletekét kérlek hívd a 0766.611066 telefonszámot vagy írjál a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címre. Köszönjük előre is.Támogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Közösségi Kártya és a Fiatalok Lendületben programPlakátterv: Gema Puerma Castillo

A Zöld Nap Egyesület novemberben második alkalommal hirdeti meg a játékgyűjtési akciót.
Az egy játék egy mosoly kampány célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára.

Ha vannak játékaid, melyet nem használsz vagy már meguntad és nem tudod mit csinálj vele hozd el hozzánk és légy részese te is programunknak. A játékokat háromszéki óvodáknak ajándékozzuk. A játékokat elhozhatod egyesületünk székhelyére november 1 és december elseje között.
További részletekét kérlek hívd a 0766.611066 telefonszámot vagy írjál a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címre. Köszönjük előre is.

Támogató: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Közösségi Kártya és a Fiatalok Lendületben program

Plakátterv: Gema Puerma Castillo

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!