Zöld Nap Egyesület

» Egy játék, egy mosoly

Egy játék, egy mosoly - A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület novemberben játékgyűjtési akciót hirdet meg.Az egy játék egy mosoly kampány célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára. Ha vannak játékaid, melyet nem használsz vagy már meguntad és nem tudod mit csinálj vele hozd el hozzánk és légy részese te is programunknak. A játékokat háromszéki óvodáknak ajándékozzuk. A játékokat elhozhatod egyesületünk székhelyére november 1 és december elseje között.További részletekét kérlek hívd a 0766.611066 telefonszámot vagy írjál a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címre. Köszönjük előre is.Plakátterv: Gayane Asatryan

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület novemberben játékgyűjtési akciót hirdet meg.
Az egy játék egy mosoly kampány célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára. Ha vannak játékaid, melyet nem használsz vagy már meguntad és nem tudod mit csinálj vele hozd el hozzánk és légy részese te is programunknak. A játékokat háromszéki óvodáknak ajándékozzuk. A játékokat elhozhatod egyesületünk székhelyére november 1 és december elseje között.
További részletekét kérlek hívd a 0766.611066 telefonszámot vagy írjál a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címre. Köszönjük előre is.

Plakátterv: Gayane Asatryan

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!