Zöld Nap Egyesület

» Egy éves a Zöld Nap Egyesület

Egy éves a Zöld Nap Egyesület - 2009 augusztusa óta sok minden történt Kézdivásárhelyen. Hogyan hatottunk mi ezekre a dolgokra, és hogyan hatottak ezek a dolgok ránk? Erre a kérdésre kapják meg a választ azon személyek, akik részt vesznek az augusztus 6-ikai (péntek) vetített képes beszámolónkon.A Zöld Nap Egyesület augusztusban elérkezett az egy éves évfordulójához. Az első szülinap alkalmával sajtótájékoztatót tart, melyre ezúton szeretettel meghívja a média képviselőit.A sajtótájékoztató időpontja 2010. augusztus 6. péntek délután 17 óra a Vigadó kistermében (Kézdivásárhely, Gábor Áron tér)Hírszerző: Ráduly Attila

2009 augusztusa óta sok minden történt Kézdivásárhelyen. Hogyan hatottunk mi ezekre a dolgokra, és hogyan hatottak ezek a dolgok ránk? Erre a kérdésre kapják meg a választ azon személyek, akik részt vesznek az augusztus 6-ikai (péntek) vetített képes beszámolónkon.

A Zöld Nap Egyesület augusztusban elérkezett az egy éves évfordulójához. Az első szülinap alkalmával sajtótájékoztatót tart, melyre ezúton szeretettel meghívja a média képviselőit.

A sajtótájékoztató időpontja 2010. augusztus 6. péntek délután 17 óra a Vigadó kistermében (Kézdivásárhely, Gábor Áron tér)

Hírszerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!