Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Egy makulátlan elme örök ragyogása csütörtökön a Filmklubban

Egy makulátlan elme örök ragyogása csütörtökön a Filmklubban - Május 27.-én csütörtökön este 19 órától az Art Caffe-ban a Filmklub ingyenesen vetíti le az Egy makulátlan elme örök ragyogása filmet.Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét. Ahogy Dr. Mierzwiak és munkatársai (Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood) szinte űzik-hajtják Joel-t saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy Joel egész egyszerűen nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.

Május 27.-én csütörtökön este 19 órától az Art Caffe-ban a Filmklub ingyenesen vetíti le az Egy makulátlan elme örök ragyogása filmet.
Joel (Jim Carrey) döbbenten fedezi fel, hogy barátnője, Clementine (Kate Winslet) kitöröltette az emlékezetéből eseménydús kapcsolatuk minden emlékét. Kétségbeesésében ő is felveszi a kapcsolatot az eljárás feltalálójával, Dr. Howard Mierzwiakkal (Tom Wilkinson), hogy kitöröltesse a lányt a saját emlékezetéből. De ahogy Joel emlékei fokozatosan eltűnnek, úgy ébred rá újra a Clementine iránti szerelmére. Agya rejtett zugainak mélyéről olyan erők működnek, amelyek megpróbálják megakadályozni az eljárás sikerét. Ahogy Dr. Mierzwiak és munkatársai (Kirsten Dunst, Mark Ruffalo, Elijah Wood) szinte űzik-hajtják Joel-t saját emlékeinek útvesztőjén át, világossá válik, hogy Joel egész egyszerűen nem tudja Clementine-t kiverni a fejéből.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

TmkTmk
Bejegyezve: 2010-05-25 15:21:02
valaki jon-e? :D
donzsedonzse
Bejegyezve: 2010-05-25 15:38:49
én igen, te nem szoktál mr.Dj :D
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!