Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Egyedülállók Karácsonya

Egyedülállók Karácsonya - A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai immár 4.alkalommal hívták meg a város egyedülállóit közös karácsonyi ünneplésre.A negyedik gyertyagyújtáson, szombaton, a főterünkön ismét süteménnyel és forró teával kináltuk az ünneplőket.Vasárnap, 2013, december 22-én, az Apor Péter iskolaközpont éttermében tartottuk meg ünnepélyünket, amelyen 48 résztvevővel együtt énekeltük a Mennyből az angyalt.Az egyesületünk fiatal tagjai gyönyörű, megható karácsonyi verseket szavaltak, Biszak Enikő és jómagam ünnepi idézetekkel szórakoztattuk az ünneplőket.Egy kis ajándékot is kaptak a jelenlévők, majd karácsonyi énekeket hallgattunk, elbeszélgettünk, táncoltunk. Jó volt együtt lenni, vendégeinknek örömet lopva a szívébe, a karácsonyt megelőző hideg napokra derüs mosolyt csaltunk egymás arcára. Feltőtődtünk energiával, készülve a kis Jézus születésére. Jó hangulatban búcsúztattuk a reménység Adventjét, bízva benne, hogy jövőben újra együtt lehetünk! Minden egyesületi tagnak ezuttal is megköszönöm a hozzájárulását az adventek kinálmációjához, a fáradságát, a kitartását! Adjon az Isten egészséget Nekük és családjuknak! Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Esztendőt kívánok Mindannyiuknak!Az ünnepély sikeréhez anyagiakkal segítettek a Torro cég, a Mi-Tu Ház, az Orbán pékség, Kézdivásárhely Polgármesteri hivatala, a Francia Pékség, akiknek ezuttal köszönjük meg a hozzájárulásukat és kívánunk Nekük Áldott, Békés Karácsonyt, Boldog Új Esztendőt!Fülöp Magdolna

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai immár 4.alkalommal hívták meg a város egyedülállóit közös karácsonyi ünneplésre.
A negyedik gyertyagyújtáson, szombaton, a főterünkön ismét süteménnyel és forró teával kináltuk az ünneplőket.
Vasárnap, 2013, december 22-én, az Apor Péter iskolaközpont éttermében tartottuk meg ünnepélyünket, amelyen 48 résztvevővel együtt énekeltük a Mennyből az angyalt.

Az egyesületünk fiatal tagjai gyönyörű, megható karácsonyi verseket szavaltak, Biszak Enikő és jómagam ünnepi idézetekkel szórakoztattuk az ünneplőket.

Egy kis ajándékot is kaptak a jelenlévők, majd karácsonyi énekeket hallgattunk, elbeszélgettünk, táncoltunk. Jó volt együtt lenni, vendégeinknek örömet lopva a szívébe, a karácsonyt megelőző hideg napokra derüs mosolyt csaltunk egymás arcára. Feltőtődtünk energiával, készülve a kis Jézus születésére. Jó hangulatban búcsúztattuk a reménység Adventjét, bízva benne, hogy jövőben újra együtt lehetünk! 
Minden egyesületi tagnak ezuttal is megköszönöm a hozzájárulását az adventek kinálmációjához, a fáradságát, a kitartását! Adjon az Isten egészséget Nekük és családjuknak! Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Békés, Boldog Új Esztendőt kívánok Mindannyiuknak!

Az ünnepély sikeréhez anyagiakkal segítettek a Torro cég, a Mi-Tu Ház, az Orbán pékség, Kézdivásárhely Polgármesteri hivatala, a Francia Pékség, akiknek ezuttal köszönjük meg a hozzájárulásukat és kívánunk Nekük Áldott, Békés Karácsonyt, Boldog Új Esztendőt!

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!