A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda október 26-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Őszi Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A hétfő délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint negyvenen neveztek be. A legtöbben az ifjak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

Kicsik: I. Szekeres Balázs, II. Danalizi Dorka-Mária III. Páll Eduárd, Ráduly-Derzsi Szilárd
11 évesek: I. Kelemen Zsanett, II. Páll Szabolcs, III. Csiszér Kriszta,
Ifjak: I. Gábor Erik, II. Varga Márk, III. Csiszér Kristóf, Secaras Róbert
Nők: I. Ayten Kurnaz, II. Dumitru Beáta, III. Veress Nikolett Adrienn, Kelemen Katalin
Férfiak: I. Lénárt-Kendi István, II. Vitán Domokos, III. Biró Ervin, Balagsan Gheorghe
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. A legfiatalabb és legidősebb résztvevő (Biró Ervin 63 éves) is díjat kapott. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Veress Nikolett Adrienn és Straua Medárd