A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda január 16-án amatőr sportolók számára újra megszervezte a hagyományos Téli Asztalitenisz Bajnokságot a Sportcsarnok előterébe. A szerda délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint ötvenen neveztek be. A legtöbben a felnőttek kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a fiúk és a lányok külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A három órás küzdelem után a következő eredmények születtek.

Nyertesek névsora:

Kicsik: I. Sánta Mihály, II. Majlát Loránd, III. Bartók Edina
11-12 évesek: I. Bede Roland, II. Sipos Szabolcs, III. Varga Nórbert, Kanabé Szilárd
Ifjak: I. Mátyás Loránd, II. Dragomér László, III. Strauau Medárd, Hodor Róbert
Nők: I. Székely Emőke, II. Elena Ershova, III. Kis Emese, Rămneanțu Krisztina
Férfiak: I. Stercer Sándor, II. Dombora Szilárd, III. Szabó József, Bălăgsan George

A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket és okleveleket kaptak, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!

Szerző: Ráduly Attila

Fotó: Papucs Tímea és Léva Hunor