Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Elindult a harmadik Erdély Hangja tehetségkutató verseny

Elindult a harmadik Erdély Hangja tehetségkutató verseny - Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése  az ErdélyHangja, 2010-ben indult, melynek révén, idén, ismét lehetőség nyílik, új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére, kortól, nemtől, nemzetiségtől, bőrszíntől, felekezeti vagy politikai hovatartozástól függetlenül. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa  a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlődéséhez itthon, illetve külföldön.Az ErdélyHangja  tehetségkutató verseny mikrofon elé hívja a hazai tehetségeket és a média figyelmébe ajánlja őket. A 2010-, 2011-es évadok sikerét figyelembe véve - több száz jelentkező és több mint félmilliós közönségi tábor, évente, és idén, immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre a tehetségkutató.Az Erdély Hangja 2012-es tehetségkutató verseny elõdöntõi, Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban, az OdeonEvents rendezvényszervező iroda támogatásában (www.odeonevents.com), valamint a döntő gálaest, Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa 2012 rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.Az előző évad kétségtelen, hogy bebizonyította, Erdélyben nincs hiány tehetségekből, ezért 2012-ben is megszervezésre kerül a tehetségkutató, mely nagyszerű lehetőséget biztosít mindazoknak akik szeretnék megmutatni tehetségüket, illetve tapasztalatot szeretnének gyűjteni karrierjük fejlesztéséhez.Támogatás / Promoválás / KapcsolatAz esemény igazi szépsége abban rejlene, hogyha ez a lelkes indítványozás hagyománnyá alakulna és évről évre többet nyújtana úgy a versenyzők, mint a közönség számára. A tavalyi szervezéshez képest úgy érezzük, hogy sikerült egy sokkal összetettebb, precízebben kidolgozott rendezvénytervezetet összeállítanunk.Mindazok akik szeretnének hozzájárulni a 2012-es Erdély Hangja sikeres megvalósulásához, az info@bummtv.com email címen részletes tájékoztatást kapnak a támogatás értékétől függő marketing/reklám csomagokról, promoválási lehetőségekről, melyekkel szeretnénk viszonozni a támogatók erőfeszítéseit.Email: info@bummtv.comwww.bummtv.comwww.erdelyhangja.roBenevezési határidő November 10.www.facebook.com/ErdelyHangjawww.facebook.com/VoiceOfTransylvania

Erdély eddigi legnagyobb szabású tehetségtámogató kezdeményezése  az ErdélyHangja, 2010-ben indult, melynek révén, idén, ismét lehetőség nyílik, új, eddig még nem hallott tehetségek felfedezésére, kortól, nemtől, nemzetiségtől, bőrszíntől, felekezeti vagy politikai hovatartozástól függetlenül. A verseny célja, hogy felkutassa és támogassa  a hazai tehetségeket, hozzájárulva karrierjük fejlődéséhez itthon, illetve külföldön.



Az ErdélyHangja  tehetségkutató verseny mikrofon elé hívja a hazai tehetségeket és a média figyelmébe ajánlja őket. A 2010-, 2011-es évadok sikerét figyelembe véve - több száz jelentkező és több mint félmilliós közönségi tábor, évente, és idén, immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre a tehetségkutató.

Az Erdély Hangja 2012-es tehetségkutató verseny elõdöntõi, Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Házban, az OdeonEvents rendezvényszervező iroda támogatásában (www.odeonevents.com), valamint a döntő gálaest, Sepsiszentgyörgyön, a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa 2012 rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre.

Az előző évad kétségtelen, hogy bebizonyította, Erdélyben nincs hiány tehetségekből, ezért 2012-ben is megszervezésre kerül a tehetségkutató, mely nagyszerű lehetőséget biztosít mindazoknak akik szeretnék megmutatni tehetségüket, illetve tapasztalatot szeretnének gyűjteni karrierjük fejlesztéséhez.

Támogatás / Promoválás / Kapcsolat
Az esemény igazi szépsége abban rejlene, hogyha ez a lelkes indítványozás hagyománnyá alakulna és évről évre többet nyújtana úgy a versenyzők, mint a közönség számára. A tavalyi szervezéshez képest úgy érezzük, hogy sikerült egy sokkal összetettebb, precízebben kidolgozott rendezvénytervezetet összeállítanunk.

Mindazok akik szeretnének hozzájárulni a 2012-es Erdély Hangja sikeres megvalósulásához, az info@bummtv.com email címen részletes tájékoztatást kapnak a támogatás értékétől függő marketing/reklám csomagokról, promoválási lehetőségekről, melyekkel szeretnénk viszonozni a támogatók erőfeszítéseit.

Email: info@bummtv.com
www.bummtv.com
www.erdelyhangja.ro

Benevezési határidő November 10.

www.facebook.com/ErdelyHangja
www.facebook.com/VoiceOfTransylvania

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!