Élj tisztán kívül-belül! - Antal Vali előadása: Mindennapi mérgeink - avagy hogyan szabaduljunk meg a mérgeinktől - előadás Kézdivásárhelyen az Erzsébet teremben, 2019 január 24-en, csütörtökön este 18 órától.

Mivel mérgezzük magunkat, amiről nem is sejtjük, hogy méreg a szervezetnek? Miért fontos a méregtelenítés? Melyek a hatékony méregtelenítő eljárások?

Nemes Mátyás előadásának címe: Tiszta táplálék = Tiszta tudat!
Mérgek nélküli kertek, mérgek nélküli gazdaságok. Hogyan válhat bárki biogazdává még akkor is, ha nincs nagy kertje? Milyen élelmiszerek esetén ügyeljünk a legjobban, hogy bio legyen? Mely élelmiszerek képesek a legtöbb vegyszert elraktározni?

Nemes Mátyás biogazda 25 hektáron műveli ellenőrzött ökológiai módon a zöldségféléket a fülöpjakabi félsivatagi homokon, nagy szorgalommal, hittel és sikerrel.
https://www.biokontroll.hu/nemes-matyas-biogazda/Antal Vali természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó. Legújabb honlapja azért jött létre, hogy még több embernek tudjon segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében...
https://antalvali.co.hu/

Az előadáson méregtelenítés lesz a fő téma, illetve az, hogy tudtunkon kívül mennyi vegyszerrel terhelnek minket, és ezt hogyan lehet kikerülni, illetve kivezetni. Fel akarjuk nyitni az emberek szemét, hogy nem mind arany, ami fénylik....

Az előadásokra az elvárt adomány 10-15 lej, hogy az útjuk és az ellátásuk ne legyen az előadók költsége.