Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Élménypedagógia a nyelvoktatásban

Élménypedagógia a nyelvoktatásban - Ha valaki már gondolkodik rajta egy ideje, de még nem jutott el bemutató órára, vagy még nem hallott a Helen Doron English-ről, de nagyon kíváncsi mi lehet ez, sok szeretettel várják a kézdivásárhelyi és sepsiszentgyörgyi székhelyükön.

A HD módszer a gyermekek azon természetes képességére épít, hogy 6 éves korukig bármely idegen nyelvet könnyedén és párhuzamosan elsajátítsanak akcentus nélkül. A gyerekek beszédhelyzeteken, játékokon és dalokon keresztül szűrik le és dolgozzák fel a nyelvet.
A HD gyerekangol rendszeres változatos angoltanfolyamot kínál gyermekeknek.

Az új beiratkozóknak 25 %-os kedvezményt nyújtanak, ha kuponnal jelennek meg október 1.-ig.

Bővebb információkért a 0743 064 264 vagy 0752 187 536  telefonszámokon lehet érdeklődni.

Ha valaki már gondolkodik rajta egy ideje, de még nem jutott el bemutató órára, vagy még nem hallott a Helen Doron English-ről, de nagyon kíváncsi mi lehet ez, sok szeretettel várják a kézdivásárhelyi és sepsiszentgyörgyi székhelyükön. A HD módszer a gyermekek azon természetes képességére épít, hogy 6 éves korukig bármely idegen nyelvet könnyedén és párhuzamosan elsajátítsanak akcentus nélkül. A gyerekek beszédhelyzeteken, játékokon és dalokon keresztül szűrik le és dolgozzák fel a nyelvet. A HD gyerekangol rendszeres változatos angoltanfolyamot kínál gyermekeknek. Az új beiratkozóknak 25 %-os kedvezményt nyújtanak, ha kuponnal jelennek meg október 1.-ig. Bővebb információkért a 0743 064 264 vagy 0752 187 536 telefonszámokon lehet érdeklődni.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!