Szenteste előtt egy nappal, december 23-án, pénteken 16 és 19 óra között betlehemes játékot szervez a Benji Állatvédő Egyesület, a Székely Kutya Klub és partnerei a Gábor Áron téren. Az élethű játékban élő állatok szerepelnek majd, így a kicsik nemcsak megnézhetik, meg is simogathatják őket. A betlehemes játékban közreműködik furulyás csoport Fórika Balázs kántor vezetésével, valamint a Cum Caritate Christi szeretetiskola diákjai és T. Kopácsi Ferenc kézdialmási plébános is, akik karácsonyi énekekkel örvendeztetik a kilátogatókat. A Pro Sanitate Alapítvány tagjai pedig kisebb ajándékkal kedveskednek a részt vevő gyerekeknek, a Nők Egyesülete forró teával készül.

Az élőzenét biztosítja: Fórika Balázs katolikus kántor és gyermekzenekara (16.00 órától), valamint a Cum Caritate Christi Egyesület gyermekkórusa (17.00 órától).

A rendezvény szervezői: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, Pro Sanitate Alapítvány, Székely Kutyaklub, Benji Állatvédő Egyesület, Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és a Cum Caritate Christi Egyesület.

Szeretettel várunk mindenkit forró teával és finomságokkal, december 23-án, pénteken, 16.00 órai kezdettel!