Zöld Nap Egyesület

» Előadás az önkéntességről

Előadás az önkéntességről - 2012. november 15-én a Zöld Nap Egyesület aktivistái Csernáton község iskoláiba látogattak el, ahol az önkéntességről tartottak bemutatót.A zöldek Turóczy Margit angol szakos tanárnõ meghívásának eleget téve a két csernátoni általános iskola V-VIII.-as diákjainak tartottak ismertetőt a Zöld Nap Egyesület midennapos tevékenységéről és az önkéntességről.Az egy órás interaktív előadáson a jelenlévők számos kérdést tettek fel az önkéntesség előnyéről. A bemutatón külön figyelmet fordítottak Gayane Asatryan és Ieva Brikmane segítségével az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítésére is.Szerző: Ráduly Attila

2012. november 15-én a Zöld Nap Egyesület aktivistái Csernáton község iskoláiba látogattak el, ahol az önkéntességről tartottak bemutatót.
A zöldek Turóczy Margit angol szakos tanárnõ meghívásának eleget téve a két csernátoni általános iskola V-VIII.-as diákjainak tartottak ismertetőt a Zöld Nap Egyesület midennapos tevékenységéről és az önkéntességről.
Az egy órás interaktív előadáson a jelenlévők számos kérdést tettek fel az önkéntesség előnyéről. A bemutatón külön figyelmet fordítottak Gayane Asatryan és Ieva Brikmane segítségével az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) népszerűsítésére is.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!