Kézdivásárhely Infó Centrum

» Elődöntőben a KSE U14-es lánykosárlabda csapata

Elődöntőben a KSE U14-es lánykosárlabda csapata - A hétvégén zajlott Gyergyószentmiklóson az U14-es korosztály 
középdöntőinek  teremtornája amelynek tétje az elődöntőkre való kijutás
volt.
A KSE csapata teljesítette a kitűzött célt és a Régen-i csapat után a
második helyen végzett a csoportban megelőzve a Gyergyószentmiklós és a
Botosáni együtteseit egy rendkívül kiegyensúlyozott csoportból ahol a
csapatok körbeverték egymást az a torna utolsó mérkőzésének utolsó másodperceiben dőlt el hogy melyik csapat esik el a továbbjutástól.KSE - Régeni-i ISK 100-46 (20-12:28-12:22-4:30-14) A KSE torna első mérkőzésén az éllovas és mindeddig veretlen Régen ellen játszott. Egy szorosabb első negyed után Hartai Tamás látva a régeniek fölényét pihentetni kezdte az alapembereket gondolva a délutáni Botosáni elleni sorsdöntő összecsapásra, így Régen a tartalékos KSE ellenébe különösebb gond nélkül nyerte a mérkőzést.
A KSE csapata: Lénárt Paula 16 p, Debreczi Iringó 6p, Demeter Nóra 5p, Dezső Barbara 4 p, Molnár H, Bogateanu Andrea 4p, Borsai Janka 6, Mátyás Renáta, Crisan Anna 1p, Kászoni Boglárka.A másik mérkőzésen a Gyergyós nagy csatát vívott a Botosáni ellen hosszabbítások után nyerte meg a mérkőzést 84-77-re. KSE - Botosáni (26-15;26-22;20-18;24-22) A délutáni mérkőzés nagyon
fontos volt a KSE számára és a Hartai Tamás remekül előkészítette a mérkőzést. Csúcsformába játszottak a lányaink szóhoz sem engedve vetélytársakat. Ezen a mérkőzésen személyes eredményességi csúcsot állított fel Lénárt Paula a 62 pontjával.
A KSE csapata: Lénárt Paula 62 p, Kászoni Boglárka 20p, Dezső Barbara
10p, Debreczi Iringó 4p, Demeter Nóra, Molnár H, Bogateanu Andrea,
Borsai Janka, Mátyás Renáta, Crisan Anna.
Régen - Gyergyó 67-66Levegőbe lógott a meglepetés a másik délutáni mérkőzésen. Vasárnap reggel 9 órától Régen - Botosáni 96-50. A Botosán-i csapat
ezzel a vereséggel  jórészt elvesztette a továbbjutási lehetőséget egyetlen esélye az maradt hogy a KSE megverje az utolsó mérkőzésén a házigazdákat. A torna utolsó mérkőzése egy nagyon izgalmas mérkőzés volt mivel a végeredménytől függött hogy a három csapatból ki marad otthon az elődöntőkön.
A KSE volt a legjobb helyzetbe a +18-as kosárarány miatt tehet neki elméletileg nem szabadott 20 pontnál nagyobb különbséggel kikapni, a Gyergyónak viszont nagyon kellett a győzelem mert ha nem akkor marad 2 nyereséggel és a Botosani megy tovább. Egy váltakozó iramú mérkőzés volt amelyen a csapatok felváltva vezettek
a tabellán és még az utolsó 30 másodpercekben is kérdés volt a továbbjutók sorsa.Végül nyert a Gyergyó 1 ponttal, így Botosani esett el a továbbjutástól.Gyergyószentmiklós - KSE 51-50 (15-18:12-8:10-12:14-12). A KSE csapata:
Lénárt Paula 21 p, Kászoni Boglárka 7p, Mátyás Renáta 4p, Borsai Janka
4p, Debreczi Iringó 6p, Demeter Nóra 4p, Dezső Barbara 2p, Molnár H 2p, Bogateanu Andrea, Crisan Anna.

A hétvégén zajlott Gyergyószentmiklóson az U14-es korosztály  középdöntőinek  teremtornája amelynek tétje az elődöntőkre való kijutás volt.
A KSE csapata teljesítette a kitűzött célt és a Régen-i csapat után a második helyen végzett a csoportban megelőzve a Gyergyószentmiklós és a Botosáni együtteseit egy rendkívül kiegyensúlyozott csoportból ahol a csapatok körbeverték egymást az a torna utolsó mérkőzésének utolsó másodperceiben dőlt el hogy melyik csapat esik el a továbbjutástól.
KSE - Régeni-i ISK 100-46 (20-12:28-12:22-4:30-14) A KSE torna első mérkőzésén az éllovas és mindeddig veretlen Régen ellen játszott. Egy szorosabb első negyed után Hartai Tamás látva a régeniek fölényét pihentetni kezdte az alapembereket gondolva a délutáni Botosáni elleni sorsdöntő összecsapásra, így Régen a tartalékos KSE ellenébe különösebb gond nélkül nyerte a mérkőzést.
A KSE csapata: Lénárt Paula 16 p, Debreczi Iringó 6p, Demeter Nóra 5p, Dezső Barbara 4 p, Molnár H, Bogateanu Andrea 4p, Borsai Janka 6, Mátyás Renáta, Crisan Anna 1p, Kászoni Boglárka.
A másik mérkőzésen a Gyergyós nagy csatát vívott a Botosáni ellen hosszabbítások után nyerte meg a mérkőzést 84-77-re. KSE - Botosáni (26-15;26-22;20-18;24-22) A délutáni mérkőzés nagyon fontos volt a KSE számára és a Hartai Tamás remekül előkészítette a mérkőzést. Csúcsformába játszottak a lányaink szóhoz sem engedve vetélytársakat. Ezen a mérkőzésen személyes eredményességi csúcsot állított fel Lénárt Paula a 62 pontjával.
A KSE csapata: Lénárt Paula 62 p, Kászoni Boglárka 20p, Dezső Barbara 10p, Debreczi Iringó 4p, Demeter Nóra, Molnár H, Bogateanu Andrea, Borsai Janka, Mátyás Renáta, Crisan Anna.
Régen - Gyergyó 67-66
Levegőbe lógott a meglepetés a másik délutáni mérkőzésen. Vasárnap reggel 9 órától Régen - Botosáni 96-50. A Botosán-i csapat ezzel a vereséggel  jórészt elvesztette a továbbjutási lehetőséget egyetlen esélye az maradt hogy a KSE megverje az utolsó mérkőzésén a házigazdákat. A torna utolsó mérkőzése egy nagyon izgalmas mérkőzés volt mivel a végeredménytől függött hogy a három csapatból ki marad otthon az elődöntőkön.
A KSE volt a legjobb helyzetbe a +18-as kosárarány miatt tehet neki elméletileg nem szabadott 20 pontnál nagyobb különbséggel kikapni, a Gyergyónak viszont nagyon kellett a győzelem mert ha nem akkor marad 2 nyereséggel és a Botosani megy tovább. Egy váltakozó iramú mérkőzés volt amelyen a csapatok felváltva vezettek a tabellán és még az utolsó 30 másodpercekben is kérdés volt a továbbjutók sorsa.
Végül nyert a Gyergyó 1 ponttal, így Botosani esett el a továbbjutástól.
Gyergyószentmiklós - KSE 51-50 (15-18:12-8:10-12:14-12). A KSE csapata: Lénárt Paula 21 p, Kászoni Boglárka 7p, Mátyás Renáta 4p, Borsai Janka 4p, Debreczi Iringó 6p, Demeter Nóra 4p, Dezső Barbara 2p, Molnár H 2p, Bogateanu Andrea, Crisan Anna.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!