Zabola Estate - Transylvania - Zabola Estate - Transylvania

Zabola Estate - Transylvania

» Első Transylvania kamarazene-fesztivál a Mikes Kastélyban - 1st Transylvania Chamber music festival

Első Transylvania kamarazene-fesztivál a Mikes Kastélyban - 1st Transylvania Chamber music festival - Június 2. és 9. között négy helyszínen - Torockón, Zabolán, Gelencén és Énlakán - tartják meg az első Transylvania kamarazene-fesztivált, a zabolai Mikes-kastély és a Musica Broca közös szervezésében.A rendezvény fő célja rávilágítani az erdélyi zene gyökereire, a valódi értékeken alapuló építészeti és kulturális örökségre.A koncertek mellett különböző zenei foglalkozásokat tesznek lehetővé a fesztivál ideje alatt.Fellépnek Ayako Tanaka (hegedű), Tomoko Akasaka (brácsa), Eric-Maria Couturier (cselló) és Juliana Steinbach (zongora).A zabolai Mikes kastélyparkban június 5-én, csütörtökön 13 órától egészen 16 óráig van program, majd Gelencén 20 órától a Szent Imre műemlék templomban lépnek fel.A zabolai református templomban június 6-án, pénteken a 13 órakor kezdődő koncert után zenei foglalkozásokat tartanak gyermekeknek, 20 órakor újra a kastélyparkban lesz műsor. Az eseményekre a belépés ingyenes.

Június 2. és 9. között négy helyszínen - Torockón, Zabolán, Gelencén és Énlakán - tartják meg az első Transylvania kamarazene-fesztivált, a zabolai Mikes-kastély és a Musica Broca közös szervezésében.

A rendezvény fő célja rávilágítani az erdélyi zene gyökereire, a valódi értékeken alapuló építészeti és kulturális örökségre.

A koncertek mellett különböző zenei foglalkozásokat tesznek lehetővé a fesztivál ideje alatt.
Fellépnek Ayako Tanaka (hegedű), Tomoko Akasaka (brácsa), Eric-Maria Couturier (cselló) és Juliana Steinbach (zongora).



A zabolai Mikes kastélyparkban június 5-én, csütörtökön 13 órától egészen 16 óráig van program, majd Gelencén 20 órától a Szent Imre műemlék templomban lépnek fel.

A zabolai református templomban június 6-án, pénteken a 13 órakor kezdődő koncert után zenei foglalkozásokat tartanak gyermekeknek, 20 órakor újra a kastélyparkban lesz műsor. Az eseményekre a belépés ingyenes.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!