Kézdivásárhely Infó Centrum

» Elsõ elõdöntõ - December 2, Péntek, 18:00 órától Kézdivásárhely Vigadó Mûvelõdési Ház

Beszámoló az elõválogatóról!
November 11, 12 és 13-án került sor az Erdély Hangja tehetségkutató elõválogatójára a kézdivásárhelyi Vigadó Mûvelõdési Házban. Sok tehetséges versenyzõ vett részt, ami megnehezítette a zsûri döntését, de végül összeállt a 2011-es mezõny, 36 versenyzõ jutott az elsõ elõdöntõbe.

A továbbjutott versenyzõk!
A www.erdelyhangja.ro honlapon megtekinthetõ a továbbjutott versenyzõk listája, a www.facebook.com/erdelyhangja oldalon pedig az elõválogatón készített fényképeket is megnézhetik az érdeklõdõk, valamint bíztathatják kedvencüket.

Egy Like-ot megér!
Ha szeretne a tehetségkutató részleteivel, érdekességeivel, aktuális fotóival napirenden lenni, semmi mást nem kell tennie csak Like-olni a www.facebook.com/erdelyhangja oldalt. A továbbiakban itt szavazhatnak majd és oszthatnak meg véleményt a lájkolók.

Az elõ show!
A verseny elõdöntõire December 2-án, 9-én és 16-án kerül sor, Kezdivásárhelyen a Vigadó Mûvelõdési Házban, 6 órai kezdettel. A Döntõ gálaesten, decemeber 23-án derül fény arra, hogy ki nyeri el az idei Erdély Hangja címet, és ki viszi el a fõdijat. A gálaest hangulatát Tamás Gábor, erdély legnagyobb könnyûzene énekesének fellépese fûszerezi majd, sok más meglepetés mellett.

Jegyek!
Jegyeket elõvételben a Vigadó jegypenztáránál lehet megvásárolni,  vagy a helyszínen. Erdeklõdni a 0267-361-081 és a 0267-362-002-es telefonszámon lehet.

A tehetségkutató elõ adásaira, Kézdivásárhelyen a Vigadó Mûvelõdési Házban kerül sor, a következõ idõpontokban:
- Elõdontõ 1: december 2
- Elõdontõ 2: december 9
- Elõdontõ 3: december 16
- Dönõ gálaest: december 23

Email:
info@bummtv.com
www.bummtv.com
www.erdelyhangja.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!