Zöld Nap Egyesület

» Elsősegélynyújtást tanultak Eceabatban

Elsősegélynyújtást tanultak Eceabatban - 2013 november 1-8 között Törökország, Eceabat városában Derzsi Katalin és Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület képviselőjeként vett részt egy képzésen, ahol elsajátíthatták az elsősegélynyújtás alapjait.A tréningen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A törökországi szervező egyesület számos projektet bonyolított már le és nem egyszer találkoztak váratlan problémákkal kisebb sérülésekkel, amikor nem igazán tudták, hogy mi a helyes lépés amit követni kell. Abból a meggondolásból szervezték meg a képzést, hogy segítséget nyújtsanak más szerveztek vezetőinek is, különösképpen azoknak akik projektjeikben fiatalokkal dolgoznak. Az egy hetes képzés igazán hasznosnak bizonyult, az öt ország (Németország, Horvátország, Lettország, Törökország és Románia) képviselői az alapvető tudás elsajátításával meggazdagodva térhettek haza az életmentés terén. A tréning fõ tematikája mellett alkalom adódott újabb projektek kidolgozására, partnerségek kialakítására és barátságok jöttek létre. Ugyanakkor a szervezők jóvoltából a történelmi Tróját is meglátogathatta a tizenöt fős csapat, amely maradandó élményt hagyott a résztvevőkben.A képzés keretében Vural Celikoglu tréner segítségével a túlélés szabályait és titkait ismerhették meg egy túrázás alkalmával a Gallipoli félszigeten.Szerző: Derzsi Katalin

2013 november 1-8 között Törökország, Eceabat városában Derzsi Katalin és Ráduly Attila a Zöld Nap Egyesület képviselőjeként vett részt egy képzésen, ahol elsajátíthatták az elsősegélynyújtás alapjait.

A tréningen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A törökországi szervező egyesület számos projektet bonyolított már le és nem egyszer találkoztak váratlan problémákkal kisebb sérülésekkel, amikor nem igazán tudták, hogy mi a helyes lépés amit követni kell. Abból a meggondolásból szervezték meg a képzést, hogy segítséget nyújtsanak más szerveztek vezetőinek is, különösképpen azoknak akik projektjeikben fiatalokkal dolgoznak. Az egy hetes képzés igazán hasznosnak bizonyult, az öt ország (Németország, Horvátország, Lettország, Törökország és Románia) képviselői az alapvető tudás elsajátításával meggazdagodva térhettek haza az életmentés terén. A tréning fõ tematikája mellett alkalom adódott újabb projektek kidolgozására, partnerségek kialakítására és barátságok jöttek létre. Ugyanakkor a szervezők jóvoltából a történelmi Tróját is meglátogathatta a tizenöt fős csapat, amely maradandó élményt hagyott a résztvevőkben.
A képzés keretében Vural Celikoglu tréner segítségével a túlélés szabályait és titkait ismerhették meg egy túrázás alkalmával a Gallipoli félszigeten.

Szerző: Derzsi Katalin

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!