Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Elveszett gyerekek városa a filmklubban

Elveszett gyerekek városa a filmklubban - Február 17.én 19.órától a Filmklubban, a 'La cité des enfantsperdus' (Elveszett gyerekek városa) című, 1995.-s francia fantasy kerül vászonra 112 percben, Jean-Pierre Jeunet, Marc Caro rendezésében.Marc Caro és Jean-Pierre Jeunet fantasztikus meséje olyan gyerekekről szól, akiket elraboltak az álmaikért. Krank, az őrült zsarnok álmatlanságban szenved. Alszik, de semmit sem álmodik. Barátja épít egy különleges gépet, amellyel el lehet lopni mások álmait. A tenger közepén úszó szigetén élő Krank a Küklopszok segítségével gyerekeket rabol el egy közeli kikötőből. Az egyik csemete Denree, a hároméves árva, akit egy elképesztően erős és egyúttal szelíd férfi nevel. A nevelő nem hagyja Krank kezében a kisfiút.

Február 17.én 19.órától a Filmklubban, a "La cité des enfantsperdus" (Elveszett gyerekek városa) című, 1995.-s francia fantasy kerül vászonra 112 percben, Jean-Pierre Jeunet, Marc Caro rendezésében.
Marc Caro és Jean-Pierre Jeunet fantasztikus meséje olyan gyerekekről szól, akiket elraboltak az álmaikért. Krank, az őrült zsarnok álmatlanságban szenved. Alszik, de semmit sem álmodik. Barátja épít egy különleges gépet, amellyel el lehet lopni mások álmait. A tenger közepén úszó szigetén élő Krank a Küklopszok segítségével gyerekeket rabol el egy közeli kikötőből. Az egyik csemete Denree, a hároméves árva, akit egy elképesztően erős és egyúttal szelíd férfi nevel. A nevelő nem hagyja Krank kezében a kisfiút.


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!