A Zöld Nap Egyesület tisztelettel meghívja Önt és vendégeit Ember a tájban című fotópályázat eredményhirdetésére és a beérkezett pályaművekből megrendezett kiállítás megnyitójára. A 77 versenyző alkotásait itt megtekintheti.

Október végén lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett fotópályázat Ember a tájban címmel. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az ember és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Ugyanakkor olyan képeket is vártunk, amelyek bemutatják a családi, baráti kirándulás egy-egy ellesett pillanatát, a táj szépségét, a felfedezés örömét. A meghirdetett fotópályázatra számos értékes, izgalmas, gyakorta újszerű pályamű érkezett. Ezúton is megköszönjük valamennyi amatőr vagy hivatásos fotós és valamennyi önkéntes érdeklődő pályázatát, akik 226 fotóval járultak hozzá a pályázat sikeréhez.

A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2014. november 19-én (szerda) 18:00 -kor a kézdivásárhelyi Sportcsarnok előterében kerül sor. A szerdai megnyitó színvonalát Klára Kamilla zenés müsora fogja emelni amit Mike Kinga és Csüdör Ágnes témábavágó felolvasása követ.

A kiállításon a zsűri által legjobbnak ítélt képek kerülnek bemutatásra. A 40 legjobb pályamű november tizenötödikétől elektronikusan megtekinthető lesz az alábbi linken is. A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és az alábbi díjakkal jutalmazzuk:

I.díj: Vetró András szobrászművész által készített dombormű
II.díj: webkamera, ZNE ajándékcsomag
III.díj: ZNE ajándékcsomag

Támogatók: Kovászna Megye Tanácsa, Niko Kft, városi sportiroda és az Erasmus plus program

Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Celine Berthier