Zöld Nap Egyesület

» Ember és Természet - A Zöld Nap Egyesület fotópályázatának kiállítása

Ember és Természet - A Zöld Nap Egyesület fotópályázatának kiállítása - 2011. október 31., hétfőn 17 órától - Ember és Természet - A Zöld Nap Egyesület fotópályázatának kiállítása.Ember és Természet címmel hirdetett fotópályázatot a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus hónapban. A jelentkezők munkáit négy héten át várták, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az ember és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására.A beküldött fotókat négytagú, független zsűri, Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András bírálta el. A legjobb 40 munka - 28 versenyző alkotása - először szeptember 20-án került bemutatásra az ojtozi Anselmo fogadóban.A kiállítást több helyszínre is tervezték a szervezők, így miután az Anselmo fogadóban több száz megtekintője volt, október 7-től 23-ig a sepsiszentgyörgyi Bástya kávézó első emeletén volt látogatható. Az elkövetkezőkben további három helyszínen is megtekinthető lesz a vándorkiállítás: október 31-től két héten át a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház földszinti kiállítótermében, majd ezután Kovásznán a Tourinfo iroda emeleti termében, valamint Csíkszeredában is.Friss - Ember és Természet fotókiállítás Kovásznán - 2011-11-15Vándorkiállítás lévén az utolsó állomáson Kovásznán is több héten át látogatható lesz a legjobb alkotásokból összeállított anyag. A megnyitóra november 21-én 17 órától kerül sor a kovásznai Tourinfo iroda emeleti termében.http://zoldnap.info/web/ember-es-termeszet-fotokiall%C3%ADtas-kovasznan

2011. október 31., hétfőn 17 órától - Ember és Természet - A Zöld Nap Egyesület fotópályázatának kiállítása.
Ember és Természet címmel hirdetett fotópályázatot a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület augusztus hónapban. A jelentkezők munkáit négy héten át várták, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az ember és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására.
A beküldött fotókat négytagú, független zsűri, Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András bírálta el. A legjobb 40 munka - 28 versenyző alkotása - először szeptember 20-án került bemutatásra az ojtozi Anselmo fogadóban.
A kiállítást több helyszínre is tervezték a szervezők, így miután az Anselmo fogadóban több száz megtekintője volt, október 7-től 23-ig a sepsiszentgyörgyi Bástya kávézó első emeletén volt látogatható. Az elkövetkezőkben további három helyszínen is megtekinthető lesz a vándorkiállítás: október 31-től két héten át a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház földszinti kiállítótermében, majd ezután Kovásznán a Tourinfo iroda emeleti termében, valamint Csíkszeredában is.


Friss - Ember és Természet fotókiállítás Kovásznán - 2011-11-15

Vándorkiállítás lévén az utolsó állomáson Kovásznán is több héten át látogatható lesz a legjobb alkotásokból összeállított anyag. A megnyitóra november 21-én 17 órától kerül sor a kovásznai Tourinfo iroda emeleti termében.

http://zoldnap.info/web/ember-es-termeszet-fotokiall%C3%ADtas-kovasznan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!