Zöld Nap Egyesület

» Ember és Természet fotópályázat

Ember és Természet fotópályázat - A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén újra meghirdeti az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe az Ember és Természet, a nyertes alkotásokból 2012.-es forgatható falinaptár készül.A fotók folyamatosan megtekinthetők itt.A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az ember és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására weboldalunk ad helyet.A fotókat 2011. Augusztus 13. - Szeptember 10. között várjuk!A verseny lezárulta után 3 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.Küldjön be három fotót (minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhasson a nyereményekért. A pályázó a képek beküldésével elismeri, hogy azokat saját maga készítette.A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.Minden beküldött fotó felkerül a weblapra. Szeptember 11. és 16.-ika között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája különdíjba részesül.Eredményhirdetés: 2011. szeptember 19-én (hétfő) 17:00-kor lesz az ojtozi Anselmo fogadóban. Valamint a nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon.A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:I.díj: 1 Serioux SmartArt digitális képkeret, memóriakártya, meglepetés könyv és trikóII.díj: Canyon digitális képkeret, trikó és meglepetés könyvekIII.díj: Canyon digitális képkeret és könyvA Dicséretben részesülők: könyvel és trikókkal térhetnek haza.Támogatóink : Bethlen Gábor Alap, Niko, Kocsis ZoltánSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Györgyjakab Boróka

A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén újra meghirdeti az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe az Ember és Természet, a nyertes alkotásokból 2012.-es forgatható falinaptár készül.

A fotók folyamatosan megtekinthetők itt.

A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az ember és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására weboldalunk ad helyet.

A fotókat 2011. Augusztus 13. - Szeptember 10. között várjuk!

A verseny lezárulta után 3 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.
Küldjön be három fotót (minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhasson a nyereményekért. A pályázó a képek beküldésével elismeri, hogy azokat saját maga készítette.
A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.

Minden beküldött fotó felkerül a weblapra. Szeptember 11. és 16.-ika között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája különdíjba részesül.

Eredményhirdetés: 2011. szeptember 19-én (hétfő) 17:00-kor lesz az ojtozi Anselmo fogadóban. Valamint a nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon.

A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:
I.díj: 1 Serioux SmartArt digitális képkeret, memóriakártya, meglepetés könyv és trikó
II.díj: Canyon digitális képkeret, trikó és meglepetés könyvek
III.díj: Canyon digitális képkeret és könyv

A Dicséretben részesülők: könyvel és trikókkal térhetnek haza.

Támogatóink : Bethlen Gábor Alap, Niko, Kocsis Zoltán

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!