Zöld Nap Egyesület

» Ember és Természet Fotópályázat - Megnyitó

Ember és Természet Fotópályázat - Megnyitó - Lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett fotópályázat Ember és Természet címmel. Az elmúlt szűk egy hónapban a kiírásra 111 személy nevezett be. Szeptember 11. és 17.-ike között hozzá lehet szólni a kedvenc fotókhoz. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája Kocsis Zoltán különdíjába részesül.A versenyzők fotóihoz itt hozzászólhat.A kiállításra került pályaműveket szeptember 18-án megtalálhatja a csatolásunkba. A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2011. szeptember 20-án (kedd) 17:00-kor az ojtozi Anselmo fogadóban kerül sor.A kiállítást megnyitja: Dimény Zoltán Bereck község polgármestere.Fellépnek: Fejér Ameli Lilla és a berecki iskola kórusa.A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:I.díj: 1 Serioux SmartArt digitális képkeret, memóriakártya, meglepetés könyv és trikóII.díj: Canyon digitális képkeret, trikó és meglepetés könyvekIII.díj: Canyon digitális képkeret és könyvDicséretben részesülők könyvel és trikókkal térhetnek haza.Támogatóink: Kovászna Megye Tanácsa, Bethlen Gábor Alap, Niko Kft, Anselmo fogadóSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Barti János

Lezárult a Zöld Nap Egyesület által meghirdetett fotópályázat Ember és Természet címmel. Az elmúlt szűk egy hónapban a kiírásra 111 személy nevezett be. Szeptember 11. és 17.-ike között hozzá lehet szólni a kedvenc fotókhoz. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája Kocsis Zoltán különdíjába részesül.

A versenyzők fotóihoz itt hozzászólhat.

A kiállításra került pályaműveket szeptember 18-án megtalálhatja a csatolásunkba. A pályázatra beérkezett, négy zsűri (Bede Gábor, Nagy Lajos, Kelemen Gábor és Vetró András) által értékelt legjobb fotók kiállítására és díjazására 2011. szeptember 20-án (kedd) 17:00-kor az ojtozi Anselmo fogadóban kerül sor.

A kiállítást megnyitja: Dimény Zoltán Bereck község polgármestere.
Fellépnek: Fejér Ameli Lilla és a berecki iskola kórusa.
A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:
I.díj: 1 Serioux SmartArt digitális képkeret, memóriakártya, meglepetés könyv és trikó
II.díj: Canyon digitális képkeret, trikó és meglepetés könyvek
III.díj: Canyon digitális képkeret és könyv
Dicséretben részesülők könyvel és trikókkal térhetnek haza.

Támogatóink: Kovászna Megye Tanácsa, Bethlen Gábor Alap, Niko Kft, Anselmo fogadó

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Barti János

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!