Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» EMI Táncház - lelkes fiataloknak

EMI Táncház - lelkes fiataloknak - Immár ötödik alkalommal szervez az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi szervezete EMI Táncházat-lelkes fiataloknak.Ha szeretnél megtanulni táncolni, vagy esetleg már tudsz, új élményekkel, barátokkal gazdagodnál, akkor várunk Téged is sok szeretettel január 18-án, a Vigadó Művelődési Ház kistermébe, 19 órától.A szórakozás, a jó hangulat és társaság garantált, másrészt ez egy remek alkalom arra, hogy színesítsd a palettát, hogy valami mást, újat tapasztalj, kizökkenve ezzel mindennapi teendőid monotonságából. Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el, hívd a barátaidat is, hogy együtt táncolva tárjuk fel egy másik világ kapuját.Szeretettel várunk mindenkit!A belépés ingyenes.Szervező: kézdivásárhelyi EMITovábbi részletekért kattins a www.emihirek.ro oldalra.

Immár ötödik alkalommal szervez az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi szervezete EMI Táncházat-lelkes fiataloknak.

Ha szeretnél megtanulni táncolni, vagy esetleg már tudsz, új élményekkel, barátokkal gazdagodnál, akkor várunk Téged is sok szeretettel január 18-án, a Vigadó Művelődési Ház kistermébe, 19 órától.

A szórakozás, a jó hangulat és társaság garantált, másrészt ez egy remek alkalom arra, hogy színesítsd a palettát, hogy valami mást, újat tapasztalj, kizökkenve ezzel mindennapi teendőid monotonságából. Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el, hívd a barátaidat is, hogy együtt táncolva tárjuk fel egy másik világ kapuját.

Szeretettel várunk mindenkit!
A belépés ingyenes.

Szervező: kézdivásárhelyi EMI
További részletekért kattins a www.emihirek.ro oldalra.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!