Hotel Atrium Kézdivásárhely - A kézdivásárhelyi Atrium szálloda

A kézdivásárhelyi Atrium szálloda

» Endless Tribute Band keresztény rock együttes koncertje

Endless Tribute Band keresztény rock együttes koncertje - A Székelyudvarhelyi Keresztény Központ szervezésében sor kerül az Endless Tribute Band (San Francisco, Kalifornia, USA) keresztény rock együttes székelyföldi koncert turnéjára 2013 június 15 és 26 között, olyan helyszínekkel mint Székelyudvarhely, Szentegyháza, Csíkszereda , Kézdivásárhely, Barót és Kovászna.Az Endless Tribute Band egy 2010-ben alakult keresztény dícsőítő együttes. Tagjai Gui Freitas (vokál, gitár), Arielle Freitas (vokál, zongora), Greg Alsberg (basszusgitár, háttér vokál), Ryen Vea (dob) 'civil' foglalkozással is rendelkeznek. 2011 Októberében az együttes a 'Perfect Provision' című albumával debütált, amit Masaki Liu, 3x Dove Award díjas producerrel vettek fel. Az album rövid idő alatt több mint 30 országban terjedt el a keresztény dícsőítők között. Nyolc évi tanulmány gyümölcseként jött létre a 'Endless Tribute Worship Workshop' ami egy kiváló eszköz a dicséretben szolgálok felkészítésére, bátorítására. Az album megjelenése utáni rövid két év alatt hat országban tartottak fellépéseket. Az Endless Tribute dalai világszerte a rádiók műsorára került, köztük Amerika legnagyobb rádióállomása - a Pandora Rádió és a világ legelső rádiója - a BBC Rádió is.Nyolc hónappal az album megjelenése után az Endless Tribute Band fellépett Kalifornia legnevesebb Keresztény Zenei fesztiválján, a San Diegoi Spirit West Coast-on.Az Endless Tribute Band célkitűzése egy szabad, Isten dicsőítő életmód bemutatása bibliai alapokra helyezve , ugyanakkor szívügyük az elesettek, nehéz helyzetben levők felé való szolgálat.Bővebb információ az együttesről:www.endlesstributemusic.comwww.facebook.com/EndlessTributewww.youtube.com/EndlessTributeTV Az együttes  június 21.-en, péntek este 19 órakor ad koncertet a Kézdivásárhely-i Atrium hotel nagytermében.További helyszínek:Június 22, szombat, Csernáton - Sportcsarnok melletti tér, 19.00 órakorJúnius 25, kedd, Kovászna, Központ - szabadtéri színpad, este 19.00 óraBővebben az együttes erdélyi turnéjáról: facebook.com/odorheifullgospelA belépés ingyenes.

A Székelyudvarhelyi Keresztény Központ szervezésében sor kerül az Endless Tribute Band (San Francisco, Kalifornia, USA) keresztény rock együttes székelyföldi koncert turnéjára 2013 június 15 és 26 között, olyan helyszínekkel mint Székelyudvarhely, Szentegyháza, Csíkszereda , Kézdivásárhely, Barót és Kovászna.

Az Endless Tribute Band egy 2010-ben alakult keresztény dícsőítő együttes. Tagjai Gui Freitas (vokál, gitár), Arielle Freitas (vokál, zongora), Greg Alsberg (basszusgitár, háttér vokál), Ryen Vea (dob) "civil" foglalkozással is rendelkeznek. 2011 Októberében az együttes a "Perfect Provision" című albumával debütált, amit Masaki Liu, 3x Dove Award díjas producerrel vettek fel. Az album rövid idő alatt több mint 30 országban terjedt el a keresztény dícsőítők között. Nyolc évi tanulmány gyümölcseként jött létre a "Endless Tribute Worship Workshop" ami egy kiváló eszköz a dicséretben szolgálok felkészítésére, bátorítására. Az album megjelenése utáni rövid két év alatt hat országban tartottak fellépéseket. Az Endless Tribute dalai világszerte a rádiók műsorára került, köztük Amerika legnagyobb rádióállomása - a Pandora Rádió és a világ legelső rádiója - a BBC Rádió is.
Nyolc hónappal az album megjelenése után az Endless Tribute Band fellépett Kalifornia legnevesebb Keresztény Zenei fesztiválján, a San Diegoi Spirit West Coast-on.
Az Endless Tribute Band célkitűzése egy szabad, Isten dicsőítő életmód bemutatása bibliai alapokra helyezve , ugyanakkor szívügyük az elesettek, nehéz helyzetben levők felé való szolgálat.

Bővebb információ az együttesről:
www.endlesstributemusic.com
www.facebook.com/EndlessTribute
www.youtube.com/EndlessTributeTV 

Az együttes  június 21.-en, péntek este 19 órakor ad koncertet a Kézdivásárhely-i Atrium hotel nagytermében.

További helyszínek:
Június 22, szombat, Csernáton - Sportcsarnok melletti tér, 19.00 órakor
Június 25, kedd, Kovászna, Központ - szabadtéri színpad, este 19.00 óra

Bővebben az együttes erdélyi turnéjáról: facebook.com/odorheifullgospel

A belépés ingyenes.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Hotel Atrium Kézdivásárhely

Hotel Atrium Kézdivásárhely

Utolsó frissítés: 2018-09-22 12:40:34

Egyedi építésű szállodánkban az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával.

Azontúl, hogy egy három csillagos szállónak megfelelő körülményekkel rendelkezik - nyári kert, fitness terem, szauna, jacuzzi, teniszpályák kínálatával - az Atrium Hotel egy lobby bárral és egy több, mint kétszáz férőhelyes étteremmel is várja és gasztronómiai különlegességeivel kényezteti vendégeit.

A kézdivásárhelyi Atrium szálloda ideális lehetőségeket biztosít a pihenésre, de ugyanakkor kitűnő választás egy nagyobb rendezvény - esküvő, konferencia, cégbuli, stb - megszervezésére is.

Cím:

Utca: Vágóhíd utca / 11/A

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Helyek:

» Hírfolyam

  • Atrium Hotel szobák
  • Egyágyas, single lux, kétágyas, franciaágyas és apartmanszobák
  • Az Atrium Hotel egyágyas, single lux, kétágyas, franciaágyas és apartmanszobák biztosítanak kényelmes elszállásolást vendégeinek összesen 35 szobával legtöbb 160 személynek éjszakánként 145 RON-tól.
   Az ár tartalmazza a büfé reggelit.
   145.00 Ron859959 Satoshi
  • Bowling Club
  • Atrium Bowling Club
  • Az Atrium Bowling Club remek szórakozást nyújt családok, baráti társaságok és munkaközösségek számára egyaránt.
   4 bowlingpálya, 2 biliárdasztal, bár, konferenciaterem
   Telefon: 0267 360 564 naponta 17:00 és 24:00 óra között.
   1 óra / 30 RON
   30.00 Ron177922 Satoshi
  • Teniszezés
  • Teniszpálya
  • Teniszezési lehetőség az Atrium Hotelnél éjszakai világítási lehetőséggel óránkénti 20 RON / vagy 25 RON pálya világítással.20.00 Ron118615 Satoshi
  •  

   Árfolyam frissítés: 2019-03-18 15:30:04

   1 Ethereum = 583.699514181 RON

   1 Bitcoin BTC = 100.000.000 Satoshi

   4023.65036317 USD

   16861.2516983 RON