Kézdivásárhely Infó Centrum

» Erdély Arca 2010 - Elődöntő árnyékában - Az utolsó internetes szakasz

Erdély Arca 2010 - Elődöntő árnyékában - Az utolsó internetes szakasz - Augusztus elsején elkezdődött az ötödik, egyben utolsó internetes szakasz, amelynek végén kiderül ki lesz az az 50 lány, aki képviselheti régióját az elődöntőn az Erdély Arca szépségverseny 2010-es megmérettetésén.A jelenleg versenyben lévõ 160 lányból 100 lány az internetes szavazók által, több mint 200 ezer leadott szavazattal került kiválasztásra, a net-zsűri 50 lányt juttatott tovább, 10 lány sms-szavazatokkal lépett az utolsó fordulóba. A szépségekre ismételten bátran lehet voksolni, a tét pedig már az elődöntőbe jutás. Ahogy a fordulók csökkennek, úgy csökken a továbbjutók száma is – innentől már csak 10 lány mehet tovább az internetezők jóvoltából, 10 lányt sms-ekkel lehet “megmenteni”, az ügyeletes net-zsűri pedig 30 kedvencét delegálhatja az elődöntőbe, amely szeptember elsején kerül megrendezésre Kézdivásárhelyen. Az ötödik szakasz augusztus 15-én zárul.Versenyben lévő lányok régió szerint:Arad - 1Barót - 2Csíkszereda - 20Gyergyószentmiklós - 3Kézdivásárhely - 9Kolozsvár - 13Kovászna - 8Marosvásárhely - 31Nagyvárad - 21Sepsiszentgyörgy - 20Szatmárnémeti - 14Nagyszeben - 1Székelykeresztúr - 3Szováta - 4Temesvár - 1Székelyudvarhely - 9Lányok megtekintése, bővebb információk a www.erdelyarca.ro honlapon.

Augusztus elsején elkezdődött az ötödik, egyben utolsó internetes szakasz, amelynek végén kiderül ki lesz az az 50 lány, aki képviselheti régióját az elődöntőn az Erdély Arca szépségverseny 2010-es megmérettetésén.
A jelenleg versenyben lévõ 160 lányból 100 lány az internetes szavazók által, több mint 200 ezer leadott szavazattal került kiválasztásra, a net-zsűri 50 lányt juttatott tovább, 10 lány sms-szavazatokkal lépett az utolsó fordulóba.
A szépségekre ismételten bátran lehet voksolni, a tét pedig már az elődöntőbe jutás. Ahogy a fordulók csökkennek, úgy csökken a továbbjutók száma is – innentől már csak 10 lány mehet tovább az internetezők jóvoltából, 10 lányt sms-ekkel lehet “megmenteni”, az ügyeletes net-zsűri pedig 30 kedvencét delegálhatja az elődöntőbe, amely szeptember elsején kerül megrendezésre Kézdivásárhelyen. Az ötödik szakasz augusztus 15-én zárul.

Versenyben lévő lányok régió szerint:
Arad - 1
Barót - 2
Csíkszereda - 20
Gyergyószentmiklós - 3
Kézdivásárhely - 9
Kolozsvár - 13
Kovászna - 8
Marosvásárhely - 31
Nagyvárad - 21
Sepsiszentgyörgy - 20
Szatmárnémeti - 14
Nagyszeben - 1
Székelykeresztúr - 3
Szováta - 4
Temesvár - 1
Székelyudvarhely - 9

Lányok megtekintése, bővebb információk a www.erdelyarca.ro honlapon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!