Kézdivásárhely Infó Centrum

» Erősít a KSE a B osztályban

Erősít a KSE a B osztályban - A KSE B osztályos női csapatata négy tapasztalt A osztályban is megfordult játékost igazolt át a teli átigazolási időszakban. A februárban kezdődő visszavágókon a KSE-t fogja erősíteni Luiza Voinea Rm-Vilcea-i edző játékos, aki játszott már többek közt a Rapidnal, Govoranal, Gyulafehérváron és legutóbb a brassói Olimpiánál. Maria Plumb és Ana Chirila a brassói Olimpiától valamint Cioaca Dana ex-Rapid, Nova Vita.A KSE-nek eltökélt célja, hogy az idei szezonban kiharcolja az A osztályba való feljutást. Egy rendkívülien tehetséges generáció van feljövőben Kézdivásárhelyen, többen a játékosok közül Európa Bajnokságokon is megfordult ifi válogatottak. Érdemes volna rájuk építeni egy csapatot. Nem kellene itthon elkallódjanak a helyi tehetségek, vagy akár idegenbe hányódjanak. Az utóbbi években az országos női utánpótlás szintjén a KSE név mar egy 'brand' lett hisz minden korosztályos válogatottban van 1-2 képviselőnk. Azt szeretnénk és azért harcolunk, hogy a helyi tehetségek és értékek itthon tudjanak érvényesülni és öregbítsek kisvárosunk hírnevét.Szüksége van a  helyi ifjúságnak sikeres példaképekre. Két-három felnőtt tapasztaltabb játékossal felerősítve már az A osztályban is tisztességgel helyt állhatnánk. A sportbázis, edzők, játékosok adottak, éppen a versenyzéshez az anyagi háttér biztosítása lesz a manegment legfőbb feladata. A költségvetésünk elkészült, számításaink szerint kb. 200.000 lejből (50.000 EU) már lehetne futtatni egy szerényebb ifi játékosokra alapozott csapatot, amely akár a 10-12-ik helyekért is harcolhatna az A osztályban. Egy nagyobb (Nexxon) és néhány kisebb helyi vállalkozás, meg egy brassói és egy bukaresti vállalkozás már ígért támogatást. Azon kívül leadtuk pályázatainkat a helyi és megyei tanácsokhoz, varjuk a kedvező döntéseket.U18-as hírekVasárnap a KSE U18-as csapata Bukarestbe látogatott, ahol a szerényebb képességű 2-es számú ISK-val mérkőzött. A csapatunk már az első percektől nagyon keményen egész pályán letámadta ellenfelét, ennek meg is lett az eredménye hisz az első negyed végén 29 pontos volt az előnye. Ugyanez volt a történet a második negyedben is. A mérkőzés folytatásában a győzelemmel a tarsolyában KSE visszavett a ritmusból és taktikai elemeket próbált gyakorolni.A csapat: Lénárt Paula 21p, Jakab Ágnes 19p, Kászoni Boglárka 18p(3x3), Domokos Réka 11p, Debreczi Iringó 10p, Gocsman Eszter 2p, Rendy Réka, Ilie Gabriella, edző Luiza Voinea.Vasárnap az U18-ban KSE hazai pályán játszik a Bball 6 csapatat fogadja a Sportcsarnokban.

A KSE B osztályos női csapatata négy tapasztalt A osztályban is megfordult játékost igazolt át a teli átigazolási időszakban. A februárban kezdődő visszavágókon a KSE-t fogja erősíteni Luiza Voinea Rm-Vilcea-i edző játékos, aki játszott már többek közt a Rapidnal, Govoranal, Gyulafehérváron és legutóbb a brassói Olimpiánál. Maria Plumb és Ana Chirila a brassói Olimpiától valamint Cioaca Dana ex-Rapid, Nova Vita.

A KSE-nek eltökélt célja, hogy az idei szezonban kiharcolja az A osztályba való feljutást. Egy rendkívülien tehetséges generáció van feljövőben Kézdivásárhelyen, többen a játékosok közül Európa Bajnokságokon is megfordult ifi válogatottak. Érdemes volna rájuk építeni egy csapatot. Nem kellene itthon elkallódjanak a helyi tehetségek, vagy akár idegenbe hányódjanak. Az utóbbi években az országos női utánpótlás szintjén a KSE név mar egy "brand" lett hisz minden korosztályos válogatottban van 1-2 képviselőnk. Azt szeretnénk és azért harcolunk, hogy a helyi tehetségek és értékek itthon tudjanak érvényesülni és öregbítsek kisvárosunk hírnevét.

Szüksége van a  helyi ifjúságnak sikeres példaképekre. Két-három felnőtt tapasztaltabb játékossal felerősítve már az A osztályban is tisztességgel helyt állhatnánk. A sportbázis, edzők, játékosok adottak, éppen a versenyzéshez az anyagi háttér biztosítása lesz a manegment legfőbb feladata. A költségvetésünk elkészült, számításaink szerint kb. 200.000 lejből (50.000 EU) már lehetne futtatni egy szerényebb ifi játékosokra alapozott csapatot, amely akár a 10-12-ik helyekért is harcolhatna az A osztályban. Egy nagyobb (Nexxon) és néhány kisebb helyi vállalkozás, meg egy brassói és egy bukaresti vállalkozás már ígért támogatást. Azon kívül leadtuk pályázatainkat a helyi és megyei tanácsokhoz, varjuk a kedvező döntéseket.

U18-as hírek

Vasárnap a KSE U18-as csapata Bukarestbe látogatott, ahol a szerényebb képességű 2-es számú ISK-val mérkőzött. A csapatunk már az első percektől nagyon keményen egész pályán letámadta ellenfelét, ennek meg is lett az eredménye hisz az első negyed végén 29 pontos volt az előnye. Ugyanez volt a történet a második negyedben is. A mérkőzés folytatásában a győzelemmel a tarsolyában KSE visszavett a ritmusból és taktikai elemeket próbált gyakorolni.
A csapat: Lénárt Paula 21p, Jakab Ágnes 19p, Kászoni Boglárka 18p(3x3), Domokos Réka 11p, Debreczi Iringó 10p, Gocsman Eszter 2p, Rendy Réka, Ilie Gabriella, edző Luiza Voinea.

Vasárnap az U18-ban KSE hazai pályán játszik a Bball 6 csapatat fogadja a Sportcsarnokban.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!