Zöld Nap Egyesület

» Értékelték a spanyol - francia nyelvtanfolyamot

Értékelték a spanyol - francia nyelvtanfolyamot - Június 26-án a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület székházában az EVS önkéntesek sajtótájékoztatót tartottak, összefoglalva az elmúlt három hónap alatt általuk szervezett spanyol és francia nyelvleckék tapasztalatait.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.Ráduly Attila egyesületi elnök elmondta, a jelentkezők száma meghaladta a csoportonkénti húszfős keretet, és főként középkorúakból állt össze a szórakoztató nyelvórák közönsége. Elaine Ivassenko és Emanuelle Baillet francia meg Gema Puerma Castillo spanyol önkéntesek a nyelvtanítással kapcsolatos élményekről számoltak be. A sajtótájékoztatón keretén belül megosztotta a tapasztalatait Németi Katalin és Hanzel Annamária is akik az elmúlt időszakban rendszeresen látogatták a nyelvtanfolyamokat.Szeptembertől végétől új jelentkezőket fogadnak az ingyenes francia és spanyol nyelvórákra, egyetlen feltétel van, hogy alapfokú angol nyelvismeretekkel rendelkezzenek.A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatta.

Június 26-án a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület székházában az EVS önkéntesek sajtótájékoztatót tartottak, összefoglalva az elmúlt három hónap alatt általuk szervezett spanyol és francia nyelvleckék tapasztalatait.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

Ráduly Attila egyesületi elnök elmondta, a jelentkezők száma meghaladta a csoportonkénti húszfős keretet, és főként középkorúakból állt össze a szórakoztató nyelvórák közönsége. Elaine Ivassenko és Emanuelle Baillet francia meg Gema Puerma Castillo spanyol önkéntesek a nyelvtanítással kapcsolatos élményekről számoltak be. A sajtótájékoztatón keretén belül megosztotta a tapasztalatait Németi Katalin és Hanzel Annamária is akik az elmúlt időszakban rendszeresen látogatták a nyelvtanfolyamokat.
Szeptembertől végétől új jelentkezőket fogadnak az ingyenes francia és spanyol nyelvórákra, egyetlen feltétel van, hogy alapfokú angol nyelvismeretekkel rendelkezzenek.

A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatta.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!