2018. januŕr 13-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Esküvői Kiŕllítás Kézdivásárhelyen. A rendezvénynek ezuttal is a kézdivásárhelyi Sportcsarnok ad otthont.

Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nem csak a házasulandókra, hanem egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak.

A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatóak lesznek a neves külföldi divatcégek legújabb modelljei. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyčb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi-és férfi ruha, cipő, cukrŕszda, dekoráció, szépségápolás, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítők és kellék, zene, tánc, vőfély, ceremóniamester, meghívó, nászút, virág és még sok egyéb.
A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek.

Színpadon egész nap láthatóak lesznek a menyasszonyi ruha illetve vőlegényi ruha, fodrász és virágkötészeti bemutatók,valamint zenés-táncos műsorok.
A látogatók között számos ajándék kerül majd kisorsolásra.
Nyitvatartás: 2018. jan. 13-án 10:00-20:00 óráig.


Evenimentul din data de 13 ianuarie 2018 este dedicat cuplurilor care doresc să se căsătorească și este găzduit de Sala Polivalentă Târgu Secuiesc. Aflat la cea de-a 4-a ediție, expoziția de nuntă îi așteaptă pe cei interesați să îi treacă pragul, unde viitorii miri vor putea să își organizeze nunta într-o manieră completă, economisind timp, consultând oferta și achiziționând dintr-un singur loc.

Oferta de rochii de mireasă va prezenta piese din colecția celor mai renumite case de modă, ele fiind adaptate celor mai în voga tendințe din 2018. În plus, viitorii miri vor găsi în cadrul expoziției o gamă vastă de oferte, de la limuzine, cofetării, decorațiuni, aranjamente florale, invitații de nuntă, mărturii, bijuterii, coafură, make-up, servicii foto- video, organizatori de nunți, dj, formații, până la saloane de rochii de mireasă, accesorii și costume de mire. Pe lângă acestea, vizitatorii vor putea urmării spectacole oferite pe tot parcursul evenimetului. Pe scenă vor fi prezentate în mod constant ținute de mire și mireasă, de coafură ți make-up, prezentări de aranjamente florale, spectacole de muzică live și dans, workshop-uri dedicate industriei nunților.
Vizitatorilor vor fi oferite tombole dotate cu numeroase premii.

Programul evenimentului: sâmbătă 13 ianuarie 2018 între orele 10:00 : 20:00

https://www.facebook.com/events/149072465815497/