Zöld Nap Egyesület

» EVS tájékoztató

EVS tájékoztató - 2014. augusztus 13-án 17 órától a Zöld Nap Egyesület EVS tájékoztatót tart.
EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatót önkénteseink tartják, akik alapos felkészítést kaptak az EVS-ről. Ez egy kb. 1-1,5 órás előadás-beszélgetés, ahol elmagyarázzák a részvétel szabályait, részleteit, a pályázás menetét, ezenkívül tippeket kaphatsz a projektkereséshez és természetesen kérdezhetsz is.

Kérjük, hozz magaddal jegyzetfüzetet! A helyszín a Zöld Nap Egyesület székhelye.
Amennyiben kérdésed van, keresd Attilát (attilaraduly@yahoo.com) e-maiben, illetve a 0766.611066-es számon.
*Ha semmiképpen sem tudod megoldani a részvételt a kézdivásárhelyi tájékoztatón, szépen megkérheted a szervezőket, hogy tartsanak Neked egy privát tájékoztatót Skype-on.

2014. augusztus 13-án 17 órától a Zöld Nap Egyesület EVS tájékoztatót tart. EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatót önkénteseink tartják, akik alapos felkészítést kaptak az EVS-ről. Ez egy kb. 1-1,5 órás előadás-beszélgetés, ahol elmagyarázzák a részvétel szabályait, részleteit, a pályázás menetét, ezenkívül tippeket kaphatsz a projektkereséshez és természetesen kérdezhetsz is. Kérjük, hozz magaddal jegyzetfüzetet! A helyszín a Zöld Nap Egyesület székhelye. Amennyiben kérdésed van, keresd Attilát (attilaraduly@yahoo.com) e-maiben, illetve a 0766.611066-es számon. *Ha semmiképpen sem tudod megoldani a részvételt a kézdivásárhelyi tájékoztatón, szépen megkérheted a szervezőket, hogy tartsanak Neked egy privát tájékoztatót Skype-on.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!