Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Ezeréves határon jártak a Vármegyések

Ezeréves határon jártak a Vármegyések - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi szervezete idén is, mint minden évben megajándékozta a gyimesbükki szegény családokat.Gyimesbükkben már ismerik a Vármegyéseket, hiszen már hagyománnyá vált lassan, hogy télen is meglátogatják a családokat, de az évente megrendezésre kerülő Sebő Ödön emléktúra során sem feledkeznek meg róluk.A csapat szombaton, február 9-én vágott neki az útnak. Ez úttal nem volt szükség újabb gyűjtésre, mert a kézdivásárhelyi lakosok karácsonyra rengeteg ruhát és játékot gyűjtöttek, így több mint 50 zsák meleg ruhát vihettünk a rászoruló csángó családoknak. Nagy örömmel fogadták, válogatták a ruhákat.Nagy melegséggel a szívünkbe térhettünk haza, megtapasztalva a nem mindennapi őszinte hálát, és boldogságot a gyimesbükki emberek szívében.Szeretnénk köszönni mindenkinek a sok adományt, amik jó kézbe kerültek.Külön köszönjük Finna Gábornak, a Sziklaszív vendéglő tulajdonosának, hogy helyet biztosított, a csomagok gyűjtésének.A következő gyűjtés húsvétra lesz, de ez úttal csak játékokat és tartós élelmiszert gyűjtenek, a rászoruló szegény magyar családok számára. Aki szeretne segíteni, minden nap 12:00-20:00 óra között az alsó Szikla panzióba megteheti.Adományukat előre is köszönjük.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) kézdivásárhelyi szervezete idén is, mint minden évben megajándékozta a gyimesbükki szegény családokat.

Gyimesbükkben már ismerik a Vármegyéseket, hiszen már hagyománnyá vált lassan, hogy télen is meglátogatják a családokat, de az évente megrendezésre kerülő Sebő Ödön emléktúra során sem feledkeznek meg róluk.
A csapat szombaton, február 9-én vágott neki az útnak. Ez úttal nem volt szükség újabb gyűjtésre, mert a kézdivásárhelyi lakosok karácsonyra rengeteg ruhát és játékot gyűjtöttek, így több mint 50 zsák meleg ruhát vihettünk a rászoruló csángó családoknak. Nagy örömmel fogadták, válogatták a ruhákat.
Nagy melegséggel a szívünkbe térhettünk haza, megtapasztalva a nem mindennapi őszinte hálát, és boldogságot a gyimesbükki emberek szívében.
Szeretnénk köszönni mindenkinek a sok adományt, amik jó kézbe kerültek.
Külön köszönjük Finna Gábornak, a Sziklaszív vendéglő tulajdonosának, hogy helyet biztosított, a csomagok gyűjtésének.

A következő gyűjtés húsvétra lesz, de ez úttal csak játékokat és tartós élelmiszert gyűjtenek, a rászoruló szegény magyar családok számára. Aki szeretne segíteni, minden nap 12:00-20:00 óra között az alsó Szikla panzióba megteheti.
Adományukat előre is köszönjük.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!