Kézdivásárhely Infó Centrum

» Fábián Zoltán Olvasótábor XX. - Könyvek Könyve - Toborzó olvasótáborba

Fábián Zoltán Olvasótábor XX. - Könyvek Könyve - Toborzó olvasótáborba - Toborzó olvasótáborba - KÖNYVEK KÖNYVE - Fábián Zoltán Olvasótábor XX.2012. augusztus 6-18., Borospatak'Habent sua fata libelli', megvan a könyveknek a maguk sorsa. Nem csak a tankönyvekenek, hanem a Bibliának is. Évi rendszeres időutazásunk idén a bibliai időkig, s még onnan is tovább repíti azt, aki velünk tart. Az kalandra már beneveztek régi-új, s még újabb előadók, a derekaljat gyímesi csángó szőttesből készítik Borospatakán, s a hamubasült pogácsához számolják már a krajcárokat lelkes támogatóink. Neked semmi más dolgod, mint összerakni a batyut (ne felejtsd ki belőle a túlélő készletünk rád eső részét), és készülni a Nagy Utazásra. Aki velünk tartott az elmúlt 20 év valamelyik táborában, tudja, nem fog csalódni. Aki idén csatlakozik hozzánk először, biztos, nem fogja megbánni.Továbbra is számíthatsz a megszokott napi programokra, úgy mint: előadások, kiscsoportos beszélgetések, táncház, énektanulás, bütykölde, felkészülés a tábor végi színdarabra, falukutatásokra.Vendégeink lesznek Borospatakán: Kocsis István ny. könyvtáros, táboralapító, Rigó Béla költő, Mester Béla filozófus, Gazda József író, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Kovács András Ferenc költő, Ugron Zsolna író, Halász Péter néprajzkutató, Jánó Mihály művészettörténész.Részvételi díj 400 lej, ezért a tábor ideje alatt teljes ellátást biztosítunk.Jelentkezési határidő: 2012. június 10.Jelentkezés és további tájékoztatás:Nagy Mózes LíceumTel.: 0267-361958Ferencz Éva táborvezető0724-541246Vigadó Művelődési Ház Tel.: 0267-361081Ferencz Attila táborvezetőhttp://www.olvasotabor.hu/

Toborzó olvasótáborba - KÖNYVEK KÖNYVE - Fábián Zoltán Olvasótábor XX.
2012. augusztus 6-18., Borospatak

"Habent sua fata libelli", megvan a könyveknek a maguk sorsa. Nem csak a tankönyvekenek, hanem a Bibliának is. Évi rendszeres időutazásunk idén a bibliai időkig, s még onnan is tovább repíti azt, aki velünk tart. Az kalandra már beneveztek régi-új, s még újabb előadók, a derekaljat gyímesi csángó szőttesből készítik Borospatakán, s a hamubasült pogácsához számolják már a krajcárokat lelkes támogatóink. Neked semmi más dolgod, mint összerakni a batyut (ne felejtsd ki belőle a túlélő készletünk rád eső részét), és készülni a Nagy Utazásra. Aki velünk tartott az elmúlt 20 év valamelyik táborában, tudja, nem fog csalódni. Aki idén csatlakozik hozzánk először, biztos, nem fogja megbánni.

Továbbra is számíthatsz a megszokott napi programokra, úgy mint: előadások, kiscsoportos beszélgetések, táncház, énektanulás, bütykölde, felkészülés a tábor végi színdarabra, falukutatásokra.
Vendégeink lesznek Borospatakán: Kocsis István ny. könyvtáros, táboralapító, Rigó Béla költő, Mester Béla filozófus, Gazda József író, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Kovács András Ferenc költő, Ugron Zsolna író, Halász Péter néprajzkutató, Jánó Mihály művészettörténész.
Részvételi díj 400 lej, ezért a tábor ideje alatt teljes ellátást biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2012. június 10.
Jelentkezés és további tájékoztatás:
Nagy Mózes Líceum
Tel.: 0267-361958
Ferencz Éva táborvezető
0724-541246
Vigadó Művelődési Ház
Tel.: 0267-361081
Ferencz Attila táborvezető

http://www.olvasotabor.hu/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!