Zöld Nap Egyesület

» Falinaptár a 2013-as évre

Falinaptár a 2013-as évre - Megjelent és rendelhető a Zöld Nap Egyesület 2013-as falinaptára. A 'Gyermek a Természetben' fotópályázat nyerteseinek alkotásaiból tervezte Ieva Brikmane lettországi EVS önkéntes. Az előző évekhez képest gazdagabb lett a színes kiadvány.A Zöld Nap Egyesület alakulása óta hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 67 versenyző 192 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A legjobb alkotásokból egy 2013-as forgatható falinaptár készült. Az előző években kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.A kiadvány a honlapunkról letölthető vagy a rendezvényeinken átvehető, illetve megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 18 RON (13 oldalas A4-es méret).Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent és rendelhető a Zöld Nap Egyesület 2013-as falinaptára. A "Gyermek a Természetben" fotópályázat nyerteseinek alkotásaiból tervezte Ieva Brikmane lettországi EVS önkéntes. Az előző évekhez képest gazdagabb lett a színes kiadvány.
A Zöld Nap Egyesület alakulása óta hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 67 versenyző 192 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A legjobb alkotásokból egy 2013-as forgatható falinaptár készült. Az előző években kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.
A kiadvány a honlapunkról letölthető vagy a rendezvényeinken átvehető, illetve megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 18 RON (13 oldalas A4-es méret).

Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.
Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!